Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on huhtikuu! Onnittelut, huhtikuu! Jos menit, ei kuitenkaan voittanut tällä kertaa ympärillä, yritä yrittää, samoin kuin napsauttamalla juuri täällä mennä mihin tahansa jatkuvaan lahjoihin ennen jet.

Eri meikki sekä valitusblogi Giveaway joka päivä 12 päivää, sponsoroi Neutrogena
Raidat.

Rakkaus ‘! Välilehdet sekä minä molemmat pitävät raidat. Hän tykkää, koska he valitsevat turkistaan. Pidän siitä, koska he ovat vain niin … en tiedä, iloinen?

MAINOS

Mitä voin sanoa? Minulla on asia raidat …

Kuten nykypäivän 12 päivän Giveaways -palkinnon, makeatShoppen Stripe Little Natalie Kosmetiikkatilanne Kate Spade. Yksi katsoo, että vaaleanpunainen sekä punainen raidallinen kuvio sekä hymyilen.

Ei voi auttaa itseäni.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ja raidat eivät ole ainoa hieno asia tästä pussista. Se on myös tilava. Paljon tilavaa. Tilava riittävät pitämään vähintään kaksi kiloa meikkiä.

Lisää Deets …

Päällystetty epäonnistuminen laminoitu puuvilla twill trim

Zip-noin sulkeminen

14 Karat Light Gold-päällystetty laitteisto

Pyyhittävä, pitkäkestoinen nailonvuoraus

Kate Spade New Yorkin allekirjoitus

4.7 “H X 7.2” W X 5.3 “D

Arvaa mitä? Se on viisi 12 päivää lahjoja meikkiä sekä valitusblogi.

(Huom.

Yksi (1) SweetsHoppen Stripe Little NatLaie Kosmetiikka Tilanne Kate Spade Arvostettu 88 dollaria.

On kaksi menetelmää päästä, samoin kuin voit tehdä molemmat kaksi mahdollisuutta voittaa. Ensinnäkin voit mennä jättämällä kommentin tämän viestin alareunaan, kommentti kaikesta, kuten, mikä mieluummin, raidat tai polka-pisteitä? Missä on yksi paikka, että otat SweetsHoppen Little Natalie -tapauksen? Täsmälleen, miten otat munat (yli helppoa, keskitaso, sekoitettu jne.)? Mitä huulituotteita on käsilaukussa ihanteellinen nyt? Edullinen meikki puhtaaksi koko ajan? Kuinka käytät hiuksiasi tänään? Oletko koskaan päivätty joku tyytyväinen verkkoon (ja / tai oletko koskaan kadonneen, kuten näyttely?)? Punainen tai musta lakritsi? Tarjoatko perheesi lemmikkejä? Mikä on asentossasi varvas sukat? – Saat idean.

Toiseksi voit mennä noudattamalla minua Twitterissä @karenmbB sekä uudelleentoimitus (RT), jotka noudattavat viestin:

Seuraa @KarenmbB sekä RT voittaa Kate Spade Sweetshoppe Stripe Little Natalie kosmetiikka tilanne Kate Spade!

Määräaika mennä on perjantai, 21. joulukuuta 2012 klo 11:59 (PST).

Osallistujien on voitava hyödyntää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja / tai Twitter-tiliä voittaaksesi.

Enintään kaksi (2) sisäänkäyntiä per henkilö – yksi tämän postin alaosassa olevista kommenteista sekä toinen merkintä Twitterin avulla, johon osallistui minulle @karenmbB.

Kilpailu on saatavilla yksilöille Yhdysvalloissa, jotka ovat saavuttaneet enemmistön iän alueellisten säädösten mukaan (18 Yhdysvalloissa näillä poikkeuksilla: Alabama sekä Nebraska, 19, Mississippi, 21).

Välilehdet sekä minä (Tähän mennessä kutsutaan “T-rahan ja K-DAWG”) valitsee yhden (1) mestarin satunnaisesti sisäänkäynnistä joko tämän blogin alareunassa oleviin kommentteihin, jotka julkaistaan ​​tai osallistunut @KarenmbB Twitterissä.

Mestari paljastuu täällä 48 tunnin kuluessa määräajan kuluessa.

Mitätön, jos laissa kielletty.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

MAINOS

P.S. paljon enemmän giveaways !!! Jos luet tätä ennen keskiyötä keskiviikkona (PST), on kolme muuta avointa giveaways, joita saatat joutua ihanteelliseen nyt MBB: llä (jos et ole jo).

Tee se!

Kaksi menetelmää voittaaksesi abstraktin allekirjoituksen Bow Little Natalie Kosmetiikkatilanne Kate Spade (88 dollarin arvo) – Sulkee keskiviikkona 12.9.2012 klo 11.59. Pst

Kaksi menetelmää voittaa lintuja kaaret Davie Kosmetiikkatilanteesta Kate Spade (60 dollaria arvo) – Sulkee torstai 12.2.2012, klo 11.59. Pst

Kaksi menetelmää voittaaksesi bareminaalien valo show-yhdistelmä silmäsi, huulet ja käsitellä [6 voittajaa]! – Sulkeutuu perjantaina, 12/21/12 klo 11:59 P.M. Pst

Onnea!

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on huhtikuu! Onnittelut, huhtikuu! Jos menit, ei kuitenkaan voittanut tällä kertaa ympärillä, yritä yrittää, samoin kuin napsauttamalla juuri täällä mennä mihin tahansa jatkuvaan lahjoihin ennen jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.