Rouva Bond, James Bond.

Rachel Hannah Weisz, syntynyt 7. maaliskuuta 1970 Westminsterissä, Lontoossa, voi ottaa käyttöön itsestään tällä tavalla. Jos hän halutaan. Hän on loppujen lopuksi naimisissa nykypäivän 007, vaaleanpunainen, sinisilmäinen Bond Daniel Craig.

MAINOS

Rachel aloitti toimintansa sekä mallinnuksen kauan ennen hänen tehtävänsä todellisen life Bond-tyttönä. Hänen äitinsä halusi toimia itseään, motivoi RACHELin teatterisuutta sekä työntää lapsiaan tähän suuntaan. Hän lähetti lomakuvan Rachelista aikakauslehdelle, joka johti Rachelin ensimmäiseen valtava mallinnustyö.

Valmistuttuaan englantilainen tutkinto Trinity Hall Collegesta Cambridgen alueella, Rachel laskeutui muutamia toimintoja televisiossa, mutta hänen elokuvan tauko tapahtui vuonna 1996 vastapäätä Keanu Reeves sekä Morgan Freemanin ketjureaktiossa.

Yhdeksän vuotta sekä noin 20 elokuvaa toimintoja myöhemmin (kaksi niistä muumiolla!), Hän ansaitsi Akatemian palkinnon hänen suorituskyvystä jatkuvassa puutarhassa.

Tänä vuonna Rachel sekoittaa sen houkuttelevaan vakoiluun (ei, ei hänen miehensä) Bournen perintöön sekä ensi vuonna hän työskentelee noituullaan Oz: Fantastinen ja voimakas.

Mikä Rachelin kampaus pidät parhaiten?

1. Curly bob bangs

2. Kerrostetut olkapään pituiset aallot keskiosalla

3. Pitkä keski-osa ja löysät aallot

4. Pitkä ja sileä käpertyt päät sekä sivuosa

5. Updo Side-Swept Bangs

6. Chin-pituus aaltoileva Bob pitkä, sivupyörä

7. Lyhyt ja Sassy Crop sivuosa

8. Suoraan yhtä hyvin kuin pieni aalto

9. Wavy Updo

Näytä tulokset

Ladataan …

MAINOS

Olen todellakin kuin täsmälleen, kuinka Rachel soittaa pituudella sekä tekstuurilla. Halu, että minulla oli ruoansulatuskanavan rockin hänen lyhyen, rajatun tyylinsä!

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.