yllään uudet NYX Baked varjot runsaasti, Kush ja sokeri babe silmäni
Ok, joten ehkä NYX: n uudet leivonnaiset varjot eivät ole ravitsevia eikä herkullisia, mutta he ovat herkkuja, ja missä muuta voit saada paistettua jälkiruoka, joka on hyvä 6 dollaria?

6 dollaria … En voi melkein usko, että hinta on todellinen. Melkein. Hei, tämä on NYX. Kaikki heidän meikkivalikossaan on uskomattoman edullinen.

MAINOS

Vai niin! – ja kalori-vapaa, mikä tekee muffinin top shimmy iloa / helpotusta.

Ensimmäiset asiat ensin, kuten NYX: n uudet paistettua punastusta (ja paljon muita herkullisia jälkiruokia), niillä on rapea ulompi kuori, jonka alla on todella hyvää kamaa. Katkaise kuoren läpi (vakavasti, mikä on tämän kanssa?), ja olet palkittu luomivärillä, jotka eivät ole täynnä pudotusta.

Nolla. Postinumero. Nada.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

And blending these shadows is much easier than saying “yes, please” to a second brownie. Buffing- ja pehmenemislinjat näiden luomiväreiden väreissä on kokonaiskakku. Kaikki se vie on muutamia minun luotettava sekoitusharjan pyyhkäisy.

Aika leipoa …
Runsas
Sininen uni

Kush
Sokeri
Valkoista kohinaa
Swatches vasemmalta: valkoinen melu, runsas, kush, sokeri babe ja sininen unelma
Hei, kaunis pakkaus
Se on Nyx Wanderlust paistettu punastua posket ja tiimalasi origami huulikiilto huulillani
Ja viimeistely? Se pehmeästi hiljaa, ja arvostan, miten se on huolissaan hienoista linjoistani.

Tyylikäs kynttilän ulkoasu, haluan käyttää näitä varjoja kuivua, mutta voit ryöstää voimakkuutta käyttämällä niitä märällä harjalla. Kerrostettu suosikkini NARS Eye Primer, Nars Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base, he kestävät koko päivän, mikä on makea!

Ne ovat nyt saatavilla 33 sävyessä, joten olitpa pähkinöitä neutraaleista tai polttamisesta rohkeille kirkkaille, sinun on löydettävä jotain pidättämistä. Etsi uusia NYX Baked Varjoja apteekki, ulta ja nyxcosmetics.com.

Hinta: $ 6
Saatavuus: Saatavilla nyt apteekit, ULTA ja verkossa
Makeup ja valitusblogi Arvosana: A-

Alalla rakenteilla Chronicles, 2. päivä

Tänään oli paljon hiljaisempi kuin eilen, kiitosta kuningas tabbystä, paitsi lyhyt sinfonia jackhammers tai joitakin muita kauheita työkaluja myöhään iltapäivällä. Muu kuin se ei kuitenkaan ole huono. Aivoni pulssi on vähentynyt alhaiseen humiin, enkä ole mennyt hulluksi (vielä).

Miten asiat olivat päissä näppäimistön? Toivon, että he olivat hyviä. Se on lähes perjantai (kyllä!).

Teetkö mitään tänä viikonloppuna? Nauti perheesi uskomattoman kulhon? Olemme menossa vanhempieni taloon East Bayssä BBQ: lle ja nauti pelistä, ja luulen, että yritän tehdä kotitekoisia kasviskirjailijoita …

Minun täytyy vain löytää hyvä resepti. Jos sinulla on yksi, kerro minulle.

Rakastan hyvää Veggie-hampurilaista … En ole koskaan tehnyt itseäni, mutta minulla on ollut pari, joka todella sai minut. Yksi laskuri, joka on tämä hampurilainen yhteinen menen usein Etelä-Marinissa, on niin hyvä, sen on oltava laitonta.

Veggie hampurilainen Pretzel Bunin laskusta Corte Madera
Paras Veggie Burger tämä puoli rockies. Kädet alas. (Ei, että olen kokeillut joka … vaikka olisin.)

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. Nukkua hyvin, ystäväni. Näen sinut perjantaina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.