Smith & Cult Check The Rhyme Nail Puola kokoonsi lo-fi Lacquer
Minä: “Voi, Magic 8 pallo, minun yritykseni kynsien mukaan tänään osoittautuvat eetiperiksi virheetön ja hämmästyttävä ja ehdottoman kaikki mitä olen koskaan haaveillut Nail Art voisi olla?”

Magic 8 pallo: “Kaikki merkit osoittavat helvettiin naaaaw!”

MAINOS

Tämä erityinen aksentti kynsien yhdistelmä oli tulos Epic Nail Art epäonnistui viime sunnuntaina.

Aloitin yrittäessäni tehdä jotain, johon liittyy negatiivinen tila ja Jerry-riittämätön kaistantuen aidot ja … Joka tapauksessa, se ei toiminut, mutta se johti minut violetti ja burgundin yhdistelmä täällä, koska tiedät, että Kaikki tästä aksentti-kynsielämästä.

Kun bändi-aid-ajastuksen katastrofi (pitkä, surullinen tarina) alkoin miettiä kermaista violetti kynnet ja sai tämän kuvan käden pääni kirkkaalla violetti-nauloilla, jotka on kääritty lasillisen punaisen viinin ympärille.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joten kaivoin stakkini ja veitsin tämän vilkas Violet Shadedin Smith & Cultin nimeltä Check the Rhyme, jonka olen yhdistetty Burgundin nimeltään LO-Fi, myös Smith & Cult.

Kova karkki, Smith & Cult on uusi linja, jossa on todella hämmästyttäviä värejä, pakkauksia ja nimiä. He tulivat vain muutama kuukausi sitten. Käytä aikaa on OK, kuten 4-5 päivää, jossa on pohja ja yläkerros, joten ei niin vahva kuin OPI, mutta tarpeeksi hyvä, jos haluat vaihtaa kiillottasi muutaman päivän välein. Pullot ovat eräänlaisia ​​kalliita kuin 18 dollaria, mutta pidän paljon niiden väreistä.

Violetti: Tarkista riimi. Burgundia: LO-FI.

Deep Creamy Burgundy Accent Nail Parilig on nyökkää talvella, mutta odotan myös keväällä kirkkaan violetin ja sanomalla “Wassup!”

Pidän tästä duo ja ajattelen, että se toimii, koska …

Burgundy on hieman violetti aliarvioita, jotka pelaavat purppuran puolalaisesta. Sitä toivoin, kun valitsin sen, koska tiesin, etten halunnut jotain liian punaista.

Samankaltaiset viimeistelyt. Koska teoriassa violetti ja burgundi voisi olla sellaista jarring-ottelua. Kuten, en yleensä usko koota asua näiden kahden värin kanssa, mutta mielestäni kermainen viimeistely täällä yhdistävät ulkoasua.

Joten kyllä! On hauskaa löytää odottamattomat puolalaiset parit. Yksi asia, joka auttaa löytämään värejä, joilla on jotain yhteistä, kuten samankaltaisia ​​undertones ja / tai viimeistely, auttaaksemme niitä yhteen.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. Käytätkö jotain erityistä tassut tänään?

Leave a Reply

Your email address will not be published.