Heartbreaker
Lainata fantastisen Rachael Rayn 30 minuutin aterioiden “, yum-o.”

Aina kun saan yhden Laura Mercierin geelin huulien värit huulillani, vatsani rumbles, koska he maistuvat niin hyvältä! Olen houkutteleva purraksi yhteen kuin se on valtava butterscotch-popsicle.

MAINOS

He maistuvat sekä hajuja kuin butterscotch minulle, samoin ymmärsivät “yksi nuoruuden hienoimmista makuista”. Vakavasti, käytin kävellä kulmakauppaan sekä saada karkkia niistä Brach’s Candy Tubsista, samoin kuin olin kaikki Butterscotch, mah!

Gel-huulit värit huuhtelussa (top) sekä sydämenbreaker (pohja)
Tänä kesänä, osana New Mindset Summertime-kokoelmaa, Laura lisää neljä uutta rajoitettu painos sävyä hänen pelkkään, sileään geeli-huulipunan värilinjaan sydäntä, huuhtele, kiusaus sekä clementine. Kevyt, kosteuttavat kaavan olosuhteet huulet, kun se hydratoi ne.

Huuhtelija

Nämä lippit ovat kaikki rento – fantastinen gals / kaverit, jotka haluavat vain vähän värin huulillaan ilman, että heitä punnitaan raskas, täysimittainen huulituote.

Täydellinen kesällä.

Houkutus
Olen menossa takaisin sekä kolme neljästä sävystä – beige huuhtelee, vaaleanpunainen sydänjuuri (minun fave!) Sekä Berry Temptation – jonka haluan käyttää laiska viikonloppuisin.

He kestävät vain tunnin huulillani, joten kun käytän yhtä, pidän sen käsilaukussa säännöllisiin kosketuksiin.

Vasemmalta: huuhtele, sydämenbreaker sekä kiusaus
Ne tarjoavat 23 dollaria, samoin kuin heille tarjotaan nyt Laura Mercierin laskurit sekä Lauramercier.com.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

P.S. Puhuminen sydäntä …

Leave a Reply

Your email address will not be published.