Se ei ole yleisesti, kun näet SF: n sekä kävellä mekko, pusero sekä sandaalit sekä ei kylmä, vaikka se tapahtuu … ja kun se tapahtuu , se on tyypillisesti syyskuussa tai lokakuussa. Joissakin tapauksissa on vaikea ennakoida Karl sumua (mitä he puhelimitse puhelimitse) sekä arvaamattomat lahden alueen mikroklaatit.

Mutta matkani sf eilen meni hyvin! Sano kiitos teille erittäin paljon raskauden vaatekappaleista. Löysin joitakin melko suuria näkymiä H & M: ssä, samoin kuin olen listan käsitteistä, joita annoit minulle feline woman Day Plannerissa. Minä näytän sinulle, mitä löysin eilen hieman, mutta minulla on pari muuta mitä minun on tehtävä ensin.

MAINOS

Sillä välin San Francisco States Hei.

Toivottavasti sinulla on hyvä perjantai niin pitkälle kuin on jotain mielenkiintoista katsoa eteenpäin tänä viikonloppuna.

Voin todella pelata roolipeliä tänä iltana El Hubilla (tämä uusi hän haluaa kutsua demoni herran varjolta … vaikka ymmärrän, että tuntuu pelottavalta, mutta se on kuin Dungeons & Dragons). Annoin hänelle i.o.u. Hänen syntymäpäivänään, jonka minä pelastan häntä hänen kanssaan, niin hän tulee olemaan GM (Game Master), samoin kuin aiot olla seikkailu, jotta se olisi hauskaa … tämä kaikki tuntuu erittäin nerdy Minulle, mutta olen idean käytettävissä.

Mietin, jos minun pitäisi olla ihminen, puoli, puoliksi tai tonttu. Hmm … vaikeita päätöksiä.

Keskustele pian.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. TGIF !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.