Uusi suosikki Secret Weapon: Bobbi Brown’s Extra Valaiseva kosteus Balm ($ 63)
No, tämä uusi tuote Bobbi Brown on sopivasti nimetty: “Syy mitä näet, mitä saat: valaiseva (yup!), Kosteuttava (tarkista!) Balm.

Teknisesti tämä ei saisi olla jännittävä …

MAINOS

Mutta se voi olla, jos iho on kuiva kuin minun.

Kyllä tiedän. Toinen kosteusvoide kuulostaa yhtä mielenkiintoiselta kuin tyhjentää jäljelle jääneet popcornilta rintaliivit, kun olet kotoisin elokuvista, mutta ennen kuin astut pois tietokoneesta mennä halaa plus-kokoinen tabby Cat, sinun pitäisi tietää, että tämä kosteusvoide on merkittävästi mielenkiintoisempi kuin se näkyy.

Kuva Tämä: 10 tuntia unta, jota seuraa matka päivälle kylpylään.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joo niin on. Lepää, säteilevä iho. Kuten Mac Strobe Cream, Bobbi Brown Extra Valaiseva kosteus Balm ($ 63) on runsaasti kaavaa, jossa on opaalisia hiukkasia, jotta iho näyttää elävämmän, perkerierin ja pohjimmiltaan vähemmän tylsää.

Se on uusi lisä Bobbi Brownin ylimääräiseen linjaan erittäin janoiseen ihoon, ja se on saatavilla oikealla MEOW.

Luultavasti haluat haistaa sen ensin ennen kuin se laskee kaiken kasvosi, koska se on myös tuoksuva. Mielestäni se haisee sellaisena, I Dunno, Herbal? – Kuten vietin aamulla puristin sitruunat ja leikkuu basilikaa giadalla tai jotain. mutta pidän siitä. Se on virkistävä, mutta luultavasti kannattaa huomata, koska tuoksu on melko vahva, vaikka se näyttää siltä, ​​että se näyttää nopeasti.

Kierrä korkki ja puomi! – Siellä on pumppu
Hieroa se paljaalle iholle hieman ylimääräistä hissiä ja hehkua tai käyttää sitä säätiön tai BB-kerman alle päivitetyn opalesanssin, ja jos haluat hieman voimakkaamman vaikutuksen, patia se päälle säätiönne sormillasi tai tasainen säätöharjalla .

Voit todennäköisesti myös sekoittaa sen säätiösi kanssa, jos olisit luovaa, vaikka en ole vielä kokeillut sitä.

Se ei tee suurta broadway-kaliiper dramaattinen ero, todella. Et ehkä edes voi kertoa ensin, koska se on hyvin chill, mutta näet sen lähellä – enemmän valoisa, jännittävä iho.

Vasemmalta: kosteus Balm Unblattones, kosteus Balm sekoittui ja Mac Strobe kerma itsessään

Kaiken kaikkiaan todella, todella todella. Se virkistävä kuin ihon gatorade! – Ja enemmän kosteuttavaa kuin Mac Strobe Cream, joka ei ole melko kosteuttava tarpeeksi minulle, kun minun ihon kuivempi kuin tavallinen, kuten se on ollut tänä talvena. Se ei myöskään ole vielä aiheuttanut katkaisuja (ja kaikki rikkoo minut), niin yay!

Jos olet 30-luvulla ja ylös ja on erittäin kuiva iho (tai, jos huokoset ovat huolta), tämä voisi olla uusi salainen ase – tapa jazzercise ja energisoida ihosi tarkastelematta kauheaa ilmeistä.

MAINOS

63 dollaria, se ei ole halpa, mutta toinen vaihtoehto on harkittava.

Hinta: $ 63 1-oz. pullo
Saatavuus: Pysyvät ja saatavana verkossa nyt ja Bobbi Ruskea laskurit
Makeup ja kauneus blogi Arvosana: A- (Ainoa asia ovat tuoksu – se on varsin vahva – ja hinta)

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.