käyttämällä uutta diorshow ikonic overcurl ripsiväriä, uusi keväällä 2013
Jopa kuvakkeet, kuten Dior’s Diorshow Iconic Overcurl Mscara, haluavat puhdistaa taitojaan aika ajoin, “harjalla” on keskeinen sana täällä.

Mikä on suurin ero uuden diorshow-ikonisen overcurl-ripsivan ja alkuperäisen ikonisen ripsivärin välillä, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2008? Kaksi sanaa: harja.

MAINOS

Vuoden 2008 inkarnaatio (joka on edelleen käytettävissä), ominaisuuksia Plasticky puhtaaksi lyhyillä, tynnyreunoilla, kun taas sen upstart jälkeläiset, koodienimen overcurl, on perinteisempi ripsiväri.

Overcurlin uusi käyrä auttaa myös se saavuttaa ripset paljon paremmin juurilla, paksumpi ripset pohjan ympärille.

Dior, Overcurl, joka on uusi keväällä, toimittaa “upeita äänenvoimakkuutta sekä käpertyä”. Olen asettanut tämän vakuutuksen vaatimuksen testi noin kaksi viikkoa nyt, samoin kuin ya tiedä, darned asia pitää käpertyä todella hyvin (hieno kyseiselle eyed vaikutuksesta). Lisäksi se ei tahra, tahra tai hiutale, samoin kuin se on ollut tuulta poistaa.

Pidän siitä, vaikka ehkä ei niin paljon kuin sanoa, uusi Chanel le tilavuus de chanel ripsiväri (joka olen edelleen erittäin kulutettu).

Koska ylikuormitus ei paksuta tai pidentää niin paljon juuresta kärkeen, se on hienoa täysin erilaiselle, vähemmän huomattavasta ripsien tyypistä kuin Saan Le Tilac.

MAINOS

Voit laittaa se vieläkin tavoin, jos Chanel LE tilavuus oli valtava yö kaupungissa, ikoninen Overcurl olisi ensimmäinen ensimmäinen päivä tai lauantai brunssi ystävien kanssa. Se on flirty, hauskaa sekä tuoreita. Kaikki suuret asiat.

Hinta: En näytä löytävänsä virallisesta hinnasta, mutta arvaan noin 28 dollaria, mikä on rutiinin diorshow ikonisen ripsivärin kustannukset.
Saatavuus: Tulossa pian Dior-laskurit sekä Dior.com
Makeup ja Beauty Blog Arvosana: B +

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.