Dolce & Gabbana on yksi eau de parfum
Tämä hajuvettä on kuin vanha ystävä, joka vaikka et ole nähnyt tai puhui heille ikääntyessä, kun näet toisiaan uudelleen, se ei ikään kuin aika ei ole kulunut.

Olen käyttänyt sitä vuosien ajan … (se on minun kaikkien aikojen toinen suosikki Dolce & Gabbana tuoksu, vaaleansinisen jälkeen.) Heavy Oriental Floral tuoksut, huomaat itselleni, että se on paljon tämän ajan ympäri vuoden.

MAINOS

Virallinen tuoksu Huomioi: Bergamot, Mandariini, Lychee, Peach, Madonna Lily, Mugueet, Luumu, Jasmine, Vetiori, Vanilla, Amber ja Musk.

Siinä on lämpö, ​​joka muistuttaa minua Chanelin Coco Mademoiselle, samoin kuin minulla on tunne, että jos pidät COCO: n tuoksusta, voit myös erittäin hyvin.

Kultapullo täällä on Eau de Parfumin rajoitettu painos (108 dollaria 1.6-unssin pulloon).

Voisi olla äärimmäisen huomaavainen, upea lahja joku haluat (tai itsellesi, tietenkin), jolla on paljon kultaa koristelu hänen turhamaisuutensa.

MAINOS

You can discover it now on the internet as well as at Dolce & Gabbana counters at Saks fifth Avenue, Neiman Marcus as well as Sephora stores.

Käytätkö minkäänlaista Dolce & Gabbana tuoksua? Käytän yhtä, vaaleansininen, halu, kaada femme, kaada femme voimakas, Sisilia (muista, että yksi?!) … ja pidän niistä kaikki!

Uskon, että heidän hajuvedostaan, joka sopii hyvin kehon kemian kanssa, jos se tekee kaikenlaista järkeä lainkaan, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.