Minulla on yksi niistä päivistä, babe. Se on ollut niin vaikea keskittyä tänä aamuna, enkä tiedä, jos se johtuu siitä, että pysyin hieman myöhemmin …

No, myöhemmin minulle. Olin jopa noin 10:30 (yökyöpeli!) LIANE MORIRITY: n lukeminen iso vähän valheita.

MAINOS

Se on niin loistava kirja! Minulla on kutia lukea luvu nyt, mutta minun ei pitäisi …

Se on noin kolme naista, jotka asuvat Rantakaupungissa Australiassa. Heidän elämänsä vuorovaikutus, kun heidän lapsensa kaikki aloittavat lastentarhat yhdessä. Sitten Gasp! – Koulussa on murha! ?

Se ei kuitenkaan ole pörröinen. Aivoni ei tunne tunnoton. Se on ärsyttävä, kiehtova, hauska ja surullinen samanaikaisesti. Tarina tarttui minua kuin lasso ja veti minut pitkin.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joka tapauksessa, olen pysynyt myöhässä lukemassa, ja luulen, että se on messing kanssani.

Aaand, I’ve also been browsing the web on my phone a lot more than usual, and I swear, that really does mess with my ability to concentrate. Huomaa itsellesi: Lopeta Falling Facebook / Instagram musta reikä ennen nukkumaanmenoa ja varhain aamulla.

Kun tunnen siitä näin, yritän olla helppo päivä, mutta siellä on aina tavaraa, tiedäthän? Just Gotta valita sen.

Emme ole puhuneet paljon viime aikoina ei-meikki asioita, me olemme? Meidän täytyy kiinni! Menen ensin …

Katsotaanpa … No, menin hammaslääkäriin viime viikolla ja huomasin, että minulla on ontelo (yay!). Tein päätöksen saada se lajitella nopeasti, koska tiesin, että jos en, olisin pakkomielle. Joten tein. Menin takaisin pari päivää sitten täyttöön.

Hyvää hauskaa…

Itse asiassa se ei ollut niin huono kuin luulin sen olevan.

Gosh, en edes muista viimeksi, kun minulla oli ontelo. Se on ollut vuosia ja vuosia. Osoitin sen Instagramilla, ja joku sanoi, että ontelot ovat vauvan tai imetyksen jälkeen melko yleinen, koska vauva leeches mineraalit teiltä (kyllä, kuten loinen).

Joten kyllä. Menin hammaslääkäriin, joka ei ole suosikkini, mutta se ei ollut paha tällä kertaa. Vaikein osa oli hammaslääketieteellinen kehys, jonka heidän oli käytettävä suuhuni auki menettelyn aikana.

Se oli ehdottoman uuvuttavaa. Minun leukani sattuu edelleen.

Voi, ja aurinkolasit eivät olleet ideani. Hammaslääkäri antaa heille yksilöilleen, jotta kirkas ajovalaisimet ovat vähemmän sokeita. Toivon, että olisin ottanut sivukuvan heistä, koska he sanoivat: “I SF Symphony”. Haha!

Ja ne bose melu-peruuttavat kuulokkeet? Omg! He ovat hämmästyttäviä! He eivät täysin peruuta kaikkia ääniä, mutta ne vaimentavat taustamelun. Se on outoa! Voit silti kuulla jonkun, joka puhuu edessäsi, mutta jos musiikkia tai muita ympäristön ääniä on suodatettu. Se on mahtavaa. Liitin ne iPhoneeni ja kuuntelin musiikkia koko ajan, kun he huollettiin hampaitani.

Ehdottomasti teki kokemuksen vähemmän traumaattista.

Oh, Gosh! Joten, luin tästä hiustentekijän asia, jota kutsutaan ponydryiksi muutama viikko sitten. Se on yleensä jotain kääri hiukset pitämään ne kuivina, jotta voit pestä juuret ilman, että sinun tarvitsee sitoutua pesemään koko hiusten päällikkö.

Olen halunnut kokeilla sitä, mutta ei myöskään halua kokeilla sitä, koska luulen, että voin improvisoida kotitekoista versiota, ja yritin viime yönä suihkukansi ja pääpanta, jonka sain hyötypaikasta …

Se Sorta työskenteli, mutta ei oikeastaan. Hiusteni päät pysyivät enimmäkseen kuivina. He olivat vain vähän kostea, ja tein shampoo ja ehdotin juureni, joten hiukset tunsivat hieman puhtaammalta, mutta en tiedä, jos huuhdin kaiken hyvin, koska päänaäni tuntee pienen kutinan tänään.

Gotta pitää täydellinen muotoilu (haha).

Elintarvikkeisiin liittyvistä uutisista en tiedä, jos olen huomauttanut minun nykyinen aamiainen. Joten, olen normaalisti kuin paska aamuisin, ja olen käytännössä hyödytön ja ei-toimiva, kunnes saan ruokaa vatsassani ja kuppi teetä kahvia ja kun löydän aamiaisruokaa, jonka pidän, minä ‘ ll tehdä sama asia, kunnes saan täysin sairas. Viime kuukausina se on pakattu vohveleita maapähkinävoita ja rusinoita, mikä oli lähes ainoa asia, jonka söin, kun olin raskaana Connorin kanssa.

Joka tapauksessa, olen sairastunut uudelleen, joten yritin tätä smoothie, että minun Pal Nicole lähetti Instagram Avocado, Zucchini, kaksi ruokalusikallista maapähkinävoita ja puolet suklaa maustettua premier-proteiinia.

Se on maukasta ja pitää minut koko pitkään. Näemme, kuinka kauan tämä potku kestää!

Myös tiistaina tein tämän kala Piccata käyttäen pakastettuja Tilapia Filets ja tämä resepti Skinnyaste.comista.

Rehellisesti, jos se ei ollut Skinnytaste.com ja TJS, en tiedä mitä syöisin (luultavasti vain vohvelit). Se oli herkullista ja kesti vain noin 30 minuuttia.

Jos olet vielä lukemassa, hei! Minulla on paljon nopeampi tarina. Pystyin vain Connor Claire heittämästä tantrumin häiritseväähänellä on poop-täytetty vaippa (!). Kädet olivat täynnä, mutta minulla oli vaippa roskapussissa, ja aloin heiluttaa sitä ympärillään, kun se oli pari nunchucks. Tarpeetonta sanoa, hän pysäytti itkemän, lol!

MAINOS

Miten asiat valitsevat sinulle? TGIF, ystäväni.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.