Kommenteissa Toinen päivä, Kim ja minä (Hei, Kim!) Puhuivat siitä, miten elokuvassa kuva on viidennen elementin tässä yksi kohtaus, jossa Milla Jovovich ottaa elektronisen silmämeikki-applikaattorin – Chanel! Kaikista tuotemerkeistä! – ja laittaa sen silmiinsä ja painon työntöön, jonka hän on heti varustettu futuristiseen silmämeikkiin.

Tarvitsen yksi niistä ihanteellisista nyt, kuten koko kasvoni, koska sain toisen kylmän (!). Joten haluan koko kasvot stimper, jossa on asetettu “pep up sairas kasvot”.

MAINOS

Se olisi mahtavaa…

Huono Connor sai kylmän jouluna, antoi sen minulle ja El Hub, lopulta sai kylmänsä, sitten otti toisen kylmän ihanteen uudenvuoden jälkeen.

Joten se on ollut kylmä kaupunki täällä. ??

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Hän on alkanut tuntea paremmin, mutta lääkäri oli matkalla rinnassa röntgenkuvaksi pari päivää sitten, matala-asteinen kuume ja kaksi erinomaista eksoristista kaltaista oikosulkuja.

Pidä kiinni … Kuulen hänen yläkerransa sängyn lauluksessa? itselleen.

Hän on täysin parempi. Se on hyvä.

Joka tapauksessa hänellä ei ollut keuhkokuumetta, kiitos hyvyydestä. vain toinen kylmä.

Tietenkin, nyt, kun hän tuntee paremmin, olen alas laskea, eikö? Oletan, että tämä on vain mahdollisuus välilehtien ihmisten työntekijöille kissan teollisuuden, LLC testata immuunijärjestelmämme.

Kiitos hyvästä brittiläisestä leivontaan ??? Koska olen ollut maratoning se sohvalla. Tänä iltapäivänä opin kaikki Yorkshire Puddding ja Churros. * Yskä * * Sniffles *

Mary Berry? on pitänyt minua yrityksen, kun olen alas kupillisia hunaja vaniljakammiosa? ja juoda hätänä-c. Kiitos, Mary! Hän on brittiläinen mummo, jonka toivotan, että minulla oli aina ollut, se, jonka talo menisin koulun jälkeen, ja hänellä on aina teetä valmis, kotitekoisia keksejä (a.k.a.? “Evästeet,” niille meitä lampilla ) Ja pieniä pieniä kakkuja.

Mmm …

MAINOS

Toivottavasti asiat menevät hyvin siellä. Pysy terveinä, kiitos!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.