käyttämällä uutta Diorblushin vaaleanpunaisessa onnellisuudessa # 749 ($ 43)
Yhdessä kasvavan minua kunnioittamaan valtava hiuksia ja innostaa minua arvostusta järjetöntä viritystä (“Reflex on yksinäinen lapsi, joka vain odottaa puistossa …”), 80-luvulla myös opetti minulle erityisestä jotain uskomatonta nimeltä Houndstooth .

Jokainen nainen ymmärsin oli jotain houndstooth-kuviossa. Minulla oli takki, jonka olisin pukeutunut aina kun halusin olla “otettu vakavasti”, kuten pianon perustelukappaleet, haha!

MAINOS

Välilehdet haluaisi takki tällaista …

Ensimmäiset sanat pois suustani, kun avasin uuden Diorblushin vaaleanpunaisessa onnellisuudessa (42 dollaria) olivat “luokka “89!”

(Viittaan keskikouluun.)

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Houndstooth-kuvio, joka on leimattu tähän jauheen punastukseen, auttavat sitä erottaen, kun se flustaa Dior-laskureilla muun Cherie Dior Bow Collection kanssa tänä keväänä.

John Taylor Duran Duranista (Swoon!) Voi tarkastella näitä kuumia vaaleanpunaisia ​​mattoja sekä hohtavan kultaisen, Peachy Pink Powder Blushesin samoin kuin sanoa: “En voi hyödyntää näitä miettiä minun poskita!” Kuitenkin pidän siitä, että ne eivät ole sokeita ja pigmentoitua; Uskon, että se tekee niistä yksinkertaisemmaksi hallita.

Säteilevästä, luonnollisesta ulkoasusta, pyörii kerrosta tai kaksi tummempaa sävyä minun posket, noudattamalla kevyemmän sävyn kevyemmän sävyn ylemmän poskillani. Molemmat värit pysyvät kirkkaita posket (mutta eivät yhtä kirkkaat) 8-10 tuntia ennen haalistumista tai alkua näyttämään paskaltaista.

Vaaleanpunainen onnellisuus saattaa olla upea päivä-yön punastuminen pitää työpussissasi. lakaista pari kerroksia, kun pääset työpöydälle (hän ​​työskentelee rahaa!), samoin kuin päivän päätteeksi rampata intensiteetti yhdellä kerroksella ennen kaalia korjausmenetelmää 80-luvulla tytöt.

Hinta: 42 dollaria
Saatavuus: Tulossa pian Dior-laskurit sekä Dior.com
Makeup ja Charm Blog Arvostelu: B +

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

MAINOS

Karen

P.S. Nopea! – Mikä on ensisijainen tanssi? Mikä tahansa aikakausi.

Hmm … Se on vaikea, mutta olen menossa käärmellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.