Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on Zhar! Onnittelut, Zhar! Jos menit, ei kuitenkaan voittanut tällä kertaa ympärillä, yritä yrittää, samoin kuin napsauttamalla juuri täällä mennä mihin tahansa jatkuvaan lahjoihin ennen jet.

Novato, Kalifornia (3. marraskuuta 2012) – Tämä marraskuu vain jonain päivänä kissat vievät Sephora.

“Kyse on karamuista,” totesi välilehdet kissa, meikki sekä kauneus blog maskotti sekä maailmankuulu Plus-size Kitty Supermodel. “Kissat ovat synonyymejä kauneutta, samoin kuin minun kissan ystäväni sekä aion muuttaa kauneuden maailmaa, yksi häntä nykiminen kerrallaan.”

MAINOS

Tänä sunnuntaina 4. marraskuuta välilehdet sekä muut kissan muoti sekä kauneuden markkinat raskaat painokset ottavat Spefora-työntekijöiden rutiinihoidon tehtävät sekä meikkitaiteilijat valitsevat myymälät maailmanlaajuisesti. Kissat kaveri rekisteriä, risteilevät käytävät sekä neuvoja kauneuden harrastajia tuoksulla, ihonhoitolla sekä kosmetiikkaan kissan näkökulmasta. Ostajat voivat myös odottaa löytävänsä Cat-hyväksyttyjä tuotteita.

“Ystäväni sekä olen erittäin innoissaan kumppaniksi Sephoralla tällä mielenkiintoisella projektissa”, todettiin välilehdet. “En voi odottaa avustamaan naisia ​​tunnistamaan upean potentiaalinsa. Se tulee olemaan räjähdys. ”

. . .

Nouse sekä Shine, Pal o ‘kaivos! Tervetuloa viikonloppuna. Toivottavasti sinulla oli mukava perjantai-ilta. Kaivos oli melko chill. El Hub sekä minulla oli päivä yöllä pasta Pomodorossa, samoin kuin sitten tuli talo ja vuokrattu elokuva, turvallisuus ei taattu (hieman hidas, kuitenkin viehättävä).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

En ole tajunnut suunnitelmani vielä päivänä, mutta ymmärrän, että se sisältää harjoituksen sekä jotkut äidit sekä tabby aika.

MAINOS

Älä unohda mennä tänä viikonloppuna lahjaksi 50 dollaria EGIFT-kortille Sephora ennen kuin siirryt (tiedot alla). On fantastinen viikonloppu, samoin kuin mahdollisuudet olla koskaan sinun hyväksi. Keskustele pian.

Mitä ihmiset sanovat …

“Hei Karen. Herranen aika! En voi uskoa voitoin! : O sanokaa kiitos sinulle niin paljon! Sinä, välilehdet sekä blogisi ovat hämmästyttäviä! Sano kiitos teille, että pidät minut ajan tasalle kaikesta kauneudesta ja tärkeämpää, jotta minua viihdytti! Pidä asiaa! Sano kiitos uudelleen. ”
–Jacqueline

“Kiitos niin paljon, Karen. Vain tilanteessa olette miettimässä, mitä sain sen kanssa, päätin mennä Clarisonic Mia-Olen halunnut sitä monta vuotta, ei kuitenkaan ole koskaan ostanut sitä hinnasta lähtien. Ecard avusti minulle lopulta ostaa sen! Odotan eteenpäin sen hyödyntämiseen. Kiitos taas!”
-Jeä

“Sulje etuovi! Omg Karen, olet tehnyt päiväni. Olen sairas sängyssä flunssa ja tämä on vain hautanut minua äärettömän !!!!!!!! BTW, olen se, joka lähetti sinut, että kuva minun mopsi peruukki muutaman viikon takaisin lol! Kiitos taas, rehellisesti, olen kaukana Giddy juuri nyt. ”
-Enkeli

“Herranen aika! Sano kiitos sinulle niin paljon Karen (ja tabs, tietenkin)! Arvostan todella tätä! Olin katseli Anastasia Brow lyijykynä Strawburnissa vastaamaan punaisia ​​hiuksia! ”
-CHELSEA (ja Jiji kissanpentu ja quincy pupu)

“Ei koskaan ennen olen ollut niin iloinen tarkastamaan sähköpostini juuri ennen nukkumaan! Sano kiitos sinulle niin, niin paljon! Nautin todella blogistasi sekä tarkastaa se lähes päivittäin! Kiitos taas! Tämä teki yöni! ”
-Melissa, Edmond, OK

“Hei Karen. Sano kiitos sinulle niin paljon, olen niin innoissaan, en ole koskaan voittanut mitään ennen. Nimeni on Hana … Olen juuri kääntynyt 25 (tänään on syntymäpäiväni!) Yay! Sano kiitos sinulle. ”
-Hana

Yksi (1) Sephora EGIFT-kortti, joka sisältää 50 dollaria lähetetty mestari sähköpostitse (kansainväliset lukijat, voit valita 50 dollaria lähettämällä PayPalin sijaan).

On kaksi menetelmää päästä, samoin kuin voit tehdä molemmat kaksi mahdollisuutta voittaa. Ensinnäkin voit mennä jättämällä kommentin tämän viestin alareunaan, kommentti kaikesta, kuten, mitä teit vuonna 1990 (jos et ole syntynyt vielä, se laskee vastauksena)? Teetkö valtavia hiuksia? Mitä puhdistaa käytät Bronzerille? Ymmärrätkö koko kattavuudesta alle-silmä peitevoide, joka ei näytä Cakey? Ehdotukset budjettiystävällisille leikkeille, jotka eivät näytä yhtä kauheasta? Mikä on paras täysimittainen perusta erittäin kuivalle, hiutaleelle iholle? – Saat idean.

Toiseksi voit mennä noudattamalla minua Twitterissä @karenmbB sekä uudelleentoimitus (RT), jotka noudattavat viestin:

Seuraa @KarenmbB sekä RT voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

Määräaika mennä on sunnuntai 4. marraskuuta 2012 klo 11:59 (PT).

Osallistujien täytyy mennä hyödyntämään voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja / tai Twitter-tiliä voittaaksesi.

Enintään kaksi (2) sisäänkäyntiä per henkilö – yksi tämän postin alareunassa olevista kommenteista sekä toinen merkintä Twitterin kautta osoitti minulle @karenmbB.

Kilpailu on indKaikenlaista maata, jotka ovat saavuttaneet enemmistön iän alueellisten säädösten mukaan (18 Yhdysvalloissa näillä poikkeuksilla: Alabama sekä Nebraska, 19, Mississippi, 21).

Sephora EGIFT-sertifikaatit voidaan lunastaa vain internetissä samoin kuin ei kelpaa myymälöissä tai tarjolla ostolle tai lunastukseen Kanadassa. Maailmanlaajuiset voittajat voivat halutessaan korvata Sephora EGIFT -korttipalkinnon 50 dollaria lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseen PayPalin sijaan.

Välilehdet sekä minä (tähän mennessä kutsutaan “T-Money ja K-DAWG”) valitsee yhden (1) mestarin satunnaisesti sisäänkäynnistä joko tämän blogin alareunassa olevat kommentit, jotka julkaistaan ​​tai osoitettu @ KarenmbB Twitterissä.

Mestari paljastuu täällä 48 tunnin kuluessa määräajan kuluessa.

Mitätön, jos laissa kielletty.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on Zhar! Onnittelut, Zhar! Jos menit, ei kuitenkaan voittanut tällä kertaa ympärillä, yritä yrittää, samoin kuin napsauttamalla juuri täällä mennä mihin tahansa jatkuvaan lahjoihin ennen jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.