käyttämällä uutta NYX Dream Catcher yhdistelmä Dusk Til Dawn (15 dollaria) silmäni
Kaikista järkyttäjistä (olen vakava, saatat haluta istua tähän), olin käynnissä myöhään eilen mennä vanhempieni kotiin uskomattoman kulhon sunnuntaina.

Tiedän! – Minä, myöhässä? Voitko kuvitella? Haha, kuitenkin vakavasti, olin myöhässä, joten heitin vain jonkin verran meikkiä pussiin valmistautumaan autoihin ja kuorma-autoon asemaan kotiinsa noin tunnin matkan päässä.

MAINOS

Duds Catcher yhdistelmä Dusk Til Dawn, yksi kolmesta NYX-rajoitetuista painospaletit tarjosi nyt
Yksi niistä asioista, jotka laitan kyseiseen pussiin, oli NYX: n uusi unelma catcher yhdistelmä hämärässä “til Dawn, yksi kolmesta 15 dollarin rajoitettu painos Eyeshadow Palettes teki, joten toteaa NYX, vastaus shimmery unelmiesi (olettaen tietenkin, että Unelmissasi on paljon hohtavaa.

Ooh, Shimmer …
No, niin pitkälle kuin minkäänlaiset unelmat, joita olen koskaan ollut, kun olen laittaa meikkiä autossa ja kuorma-autossa (ja siellä on ollut muutamia) … Tämä yhdistelmä todennäköisesti olisi auttanut. Se tuntuu sopivaksi meikki-in-the-car-unelmiin, erityisesti naisille (ja herralle), jotka pitävät tarkalleen, miten he näyttävät lämpimiä tonted neutraaleja.

Nopea kurkistus sisällä …
Kymmenen paistettua varjoja lämpimissä kultaisissa sävyissä, ruskea sekä beige, yhdessä purppuran sprinkling sekä musta, asuvat sisällä. Päädyin tekemään hohtavan kultaa sekä ruskeaa Smokey Eye autossa, samoin kuin i, huolimatta autojen ja kuorma-autosta, kun ylimme Richmond Bridge, minun ei tarvinnut väittää minkäänlaista tyyppiä Vaikutusten jälkeen tai taistelussa sekoittajan kanssa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Dusk Til Dawn My NC42: n iho …

Lisää Swatches …
Jos tämä yhdistelmä oli tarina, se olisi ehdottomasti toiminto / seikkailu-elokuva kuva hohtamisesta. Niin. Paljon näistä varjoista hohtavat voimakkaasti, vaikka ymmärrän, että se on vaikeaa kertoa näistä kuvista (anteeksi, yritin kuitenkin voinut selvittää tarkalleen, miten todella tehdä oikeutta voimakkuuden voimakkuuteen kuvissa).

Monilla on äärimmäisen rohkea, kiiltävä viimeistely, joka toisaalta pidän siitä lähtien, kun se on … kaunis, menetelmä, jonka he hiljaavat ja hohtavat valossa, mutta käyttäen heitä ripsien linjasta niin paljon kuin brow luu voi olla vähän haastava, varsinkin jos sinulla on hienoja linjatoimia (kuten minä).

Samoin on muutamia matta-esque-sävyjä täällä (kuten beige, taupea ja musta), mutta jopa heillä on jotain kiiltoa.

Aina kun otan tämän yhdistelmän spin, olen todennäköisesti soveltanut varjoja suoraan kannellani, samoin kuin sitten matta rypistymme auttamaan tasapainottamaan varjojen huurumin.

Täällä olen myös Becca Damselfly Blushin posket sekä Mac Summerfruit Cremestick Liner, joka on päällä Metropolitan Decoy Streak alasti lipgloss, huuleni
Jos aiot käyttää näitä varjoja todella loooong-päivässä (kuten jopa 12 tai paljon enemmän tuntia), saatat haluta pitää yhdistelmän teitä kosketuksissa, koska kun nämä köyhät lapset ovat viimeiset, pitkään Kanskissani huomaat joitakin haalistumista sekä nähdä, että tuote alkaa hajota samoin kuin hienojen linjojen ympärillä minun kansi noin 6-7 tunnin merkki.

MAINOS

Unelma Catcher Eyeshadow yhdistelmä Dusk Til Dawn tarjotaan nyt NYX-laskurit, ULTA-myymälät sekä ulta.com erittäin edulliseen 15 dollaria.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.