Usein sunnuntai-iltaisin keräänkö joukko hajuvesipulloja väreihin, aseta ne kaikki suihkuhuonellessani, ja sitten käytän erilaista joka päivä viikon.

Tämä viikko oli kyse sinistä …

MAINOS

Cartier-julistus L’Eau Eau de Toilette: Teknisesti se on miesten tuoksu, mutta kaivaa sen, niin miksi heck ei? Mausteinen Woods, Cedar Accords, vaaleanpunainen pippuri ja greippi. 93 dollaria.

Puhdas tuore pesula: Kun en voi vaivautua ottamaan todellinen suihku (se tapahtuu), pidän teräksestä, tuoreista tuoksuista, kuten tästä. Brasilialainen oranssi, meksikolainen kalkki, tuoretta lehmää (leikitetty?) Ruoho, syklamon, ruusu Otto, yö kukkivat valkoiset jasmiini terälehdet, heliotrope ja musk. 38 dollaria.

Dolce & Gabbana vaaleansininen unelma Portofino Eau de Toilette: Tämä oli rajoitettu painos vaaleansininen flanker vuodesta 2012, jota haluan käyttää kesällä. Citrus Accord, vaaleanpunainen pippuri, geranium, keltainen ja patchouli. 50 dollaria.

Dolce & Gabba Le Bateleur nro 1: Rajoitettu painos Unisex Tuoksu vuodesta 2009 D & G-antologiasta, jonka olen “lainattu” (pysyvästi, tunnetaan myös “varasti”) El Hubista. Valitettavasti nyt on vaikea löytää. Muistiinpanoja kataja marjoja, kardemumia, koivu, vesi, korianteri, Olivanum (Frankincense), Cedar ja Vetiver. 69 dollaria.

Mac Turquatic: Oldie mutta hyvä! Tässä esitetty pullo on vanhan koulun versio. Siinä on kuitenkin vilkkeltävä pakkaus (pidän tästä vanhemmasta tyylistä). Anemone (sano, että viisi kertaa nopea, lol!), Lotus, Orris ja Cedar. 30 dollaria.

L’Occitane Mer & Mistral: Toinen virkistävä vesi-tuoksu. Tämä toimii gals ja kaverit. Pine, Cypress ja Rosemary. 75 dollaria.

Issey Miyake L’Eau d’Issey Summer: Tämä on hieman makea makuuni, mutta käytän sitä, koska rakastan rannallista pulloa (um, onko tämä cray?). Lychee, vanilja, lotus, syklamon, freesia, carnation, valkoinen lilja, meripuhallus ja myski. 74 dollaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.