Kaksi viidestä uudesta kristallin eyeliners olemuksella (2,99 dollaria kukin)
Jotkut ihmiset hyödyntävät kahvia tai teetä iltapäivällä Pick-Me-Up.

Minä? Pidän loistaa vuorausta vuodesta 1) Se ei anna minulle ravistelua tai pitää minut yöllä, samoin kuin 2) se toimii lähes kofeiinin lisäksi.

MAINOS

Hieman paistaa kannellani tai pitkin alemman ripsien viivoja on hyvä valinta-me-up.

Lounaan jälkeen iltapäivällä (kotitekoinen tonnikala salaatti riisikakuilla, joka, ok, voi melua outo, mutta se on todella todella hyvä), aloin tuntea tuntuu. Olin saanut iltapäivän unihelmia, joten ajattelin: “tarvitsee glitter”.

Olen katkennut kultaa kiirehtiä sekä Twinky Starlight, kaksi viidestä uudesta loistoavusta olemuksella.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Twinkle StarLight (top) sekä kulta Rush (pohja)
He ovat 2,99 dollaria sekä uusia lisäyksiä olemuslinjaan. He ovat myös kermaisella puolella, koska heillä on geelipohja, joten he ovat hieman helpompaa työskennellä kuin juoksutehtaan nestemäinen loisto.

Koska Shine Flecks ovat erilaisia ​​muotoja ja kokoja, kaava näyttää bumpier sekä paljon kuvioitu kannetta kuin, sanoo jotain raskasmetallien loistoja pääkaupunkiseudun rappeutumisella, joilla on pieniä peppeja tasaisesta kimalluksesta.

Twinky Starlight (vasen) sekä kulta kiire (oikea)

Kaunis tyylikäs, jos pyritään kuvioitu rock-tähti / kiitotien ulkoasu. Ainoa asia on, ne näyttävät hiutaleelta sekä syksystä nopeammin kuin UD: n vuoraukset, samoin kuin loisto ei ole missään lähellä kiiltävänä. Tietenkin ajatella 2,99 dollaria hintaa, se ei ole vielä huono.

Täydellinen pick-me-ups unelias iltapäivisin tai klubien hätätilanteissa, kun olet hirvittävä, viime hetken vaatimus jotain kipoa.

Hei, se tapahtuu.

Voit löytää Gold Rush sekä Twinky Starlight nyt Ulta-kaupoissa sekä verkossa.

Pääsisuunnitelmat?

Mitä sinä olet, kaveri? Olen oikeudenmukaisessa tehtävässä tänä iltana ja huomenna (El Hubin vanhemmat tarkistavat viikonloppuna), samoin kuin sunnuntaina ajamme itä-lahdelle roikkua vanhempieni ja veljen kanssa.

MAINOS

Tulee olemaan kiireinen, mutta en pidä mielessä. Heidän lupauksensa olla hienoja ruokia, lol! Paljon paremmin vielä, minun ei tarvitse kokata sitä.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.