EL HUB: kosteusvoidetta ja Jeff Timmons LookKeike (tietyistä kulmista)
Olen nähnyt joukko “poikaystäväni tekee makeup” videoita YouTubessa ja rehellisesti, mielestäni El Hub tekisi kunnollisen työn …

Myönnetty, hän on kuunnellut minua Prattle noin meeeeeearsin meikkiä, ja olen kuullut hänelle sanon satunnaiset asiat, “nämä kulmat, tho”, joten luulen, että hän ymmärtää perusteet.

MAINOS

Kuten, tiedän, että hän tuntee eron peittäjän ja säätiön ja tilauksen välillä. Toki, hän taisteli sekoittajan kanssa, mutta emmekö me kaikki? Luulen, että jos hän jumissa neutraalissa ulkoasua, käyttää vain yhtä luomiväriä ja ei mennyt Crazytown minun posket, hän tekisi oikein.

Hän on sellainen Joker, joten en tiedä, jos hän otti sen vakavasti … Hän on velvollinen kertomaan minulle, että hän tekee ei-meikki meikki näyttää, mutta päädyin kuin Robert Smith jälkeen karkea yö.

Rekvisiitta, jos tiedät kuka Jeff Timmons on!
Kuinka hyvin luulet poikaystäväsi / tyttöystäväsi / aviomies / kumppani haluaisivat, jos he tekivät meikki? Kysymykset haluavat tietää.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. Hyvää huomenta!!!! Hyvää lähes perjantaina, joten haluan toivottaa sinulle varhaisen TGIF: n.

Tänään minun on suoritettava ruokakauppa jossain vaiheessa, koska olen tekemässä lihakastiketta Connorin syntymäpäivä Lasagna tänä viikonloppuna. Minulla ei vielä ole virallista reseptiä, BTW, joten luulen, että aion siipi se.

Pikku coywolf ei ole niin vähän enää. Tänään, 2. maaliskuuta, on virallisesti syntymäpäivänsä. Täällä hän oli hänen ensimmäinen päivä maan päällä, täsmälleen vuosi sitten …

MAINOS

Ja täällä hän on nyt!

Ja tässä on laulu, joka on tehnyt minut erittäin emo viime aikoina.

Varoitus: Älä kuuntele tätä, ellet käytä vedenpitävää ripsiväriä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.