Onneksi pukukoodi täällä kielekkeissä, LLC mahdollistaa erityisen innovatiivisen monipuolisuuden (ennalta hyväksytyt päivät tietysti). Oma johtaja tukee tuskin silmän, kun näytän yhtä paljon kuin työvoima käyttäen vääriä ripsiä sekä Cray-Cray Cut Crease. Itse asiassa hän on paljon enemmän aprimand minua, etten ottanut mahdollisuuksia riittävästi meikkien ulkonäön kanssa, samoin kuin uskon, että hän on mennyt pois näkemästä minua neutraaleilla silmillä, posket ja huulet.

Anteeksi, herra, mutta olen ollut meikkien rutissa. Odotan vain sen kurssin suorittamiseen. Ihannetapauksessa syksy vaikuttaa minuun yrittämään paljon kiehtovaa ulkonäköä.

MAINOS

Vuosina ennen työskentelyä välilehti, työskentelin paljon eri toimistoympäristöissä, jotkut äärimmäisen rennosti puvukoodit sekä muut, joilla on paljon tavanomaisempaa liiketoimintaympäristöä.

Viimeinen oli pieni kirjallisuusyritys, jossa pukukoodi oli uskomattoman rento (niin rento, että se oli olematon, todella). My Manager oli hippy-dippy, erittäin luonnollinen poikasen, jonka käsite törkeää meikki oli huulirasva. Tällä toimistossa olin täysin törkeää, samoin kuin minä menin Buck Wild! Usein olisin näkynyt elinvoimainen sininen luomiväri ei ole paljon parempaa syytä kuin “Miksi ei? Se on tiistai! ”

Ennen tätä työskentelin muutamassa lainsäädännössä, jotka eivät päättäneet ehdottomasti törkeää, kun se liittyi meikkiin. Yleensä naiset käyttivät äärimmäisen mitään, samoin kuin jos he käyttävät mitään, se ei ollut meikki meikki.

Yhdessä yrityksistä oli yksi nainen, joka joskus rokkasi “90-luvun tummanruskean goth-huulet (ja hän työskenteli) muutamia minua, mutta hän työnsi liiketoiminnan karkeattomuutta kyseiselle toimistolle!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Makeup-viisas, nämä vuodet olivat todella, todella väsynyt minulle. Mitä en olisi antanut nähdä, että yksi kollegoilleni tulevat töihin käyttämällä sateenkaaren silmää sekä kipinät violetti huulia. Se olisi tehnyt päiväni … Heck, Oma vuosi!

MAINOS

Entä sinä? Kuinka törkeää ihmiset saavat meikkiä työpaikallasi?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.