Eylure Naturalites Superfull Triple Pack No. 100 ripset, 9,99 dollaria
Soitan Eylure Naturaltityyn Superfull Triple Pack No. 100 ripset minun b.d.q. falsit (“vauva vetää kuningatar”).

Nämä kevyt, Wispy Wonders ovat pitkiä ja reheviä tarpeeksi z-snapsissa ilmassa, mutta ne eivät ole niin luomia, että minusta tuntuu siltä, ​​että minun täytyy irrottaa ne pois ennen kuin lähdet suorittamaan asioita … kuten urheiluviranomaiselle Bodyglide, joka muuten on hyvä, jos aiot olla yli kahdeksan kilometriä.

MAINOS

Yup, oppitunti …

Olen äskettäin vannonnut tämän kolmen pakkauksen Eyloure 100s ULTA: n aikana ostaa yksi, saat puolet pois myynnistä. Se näytti hyvältä, koska 1) hinta, 2) 100-luvut ovat uudelleenkäytettäviä ja 3) Pakkauksessa on pieniä liimaputkia.

Ripsit, jotka ovat ruskeita ja mustia luonnollisen ish ripsien ulkoasua, ovat pieniä nippuja pitkin ripsien bändin, ja jokaisessa nipun sisällä ovat lyhyitä, keskikokoisia ja pitkät ripsien karvat.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Jos haluat luoda hissin illuusion, ulompi päiden ripset ovat myös pidempi kuin ripset lähellä keskellä.

Muita syitä pidän näistä? Lash-bändeillä on ihana kihara, joka tekee niistä helppoa, ja he ovat yllättävän mukavia. Riput ovat pitkiä, mutta eivät ärsyttävän niin.

Ehdotan kokeilemaan heitä ensin, improtimo-kaltaiset, ennen kuin kiinnittyvät ne liimalla ripsien linjalle, sillä ripsien nauhat näyttävät olevan laajempia kuin tavallisesti (voit halutessasi leikata niitä), ja valitettavasti liima, joka tulee Kit on melkein hyödytön. Jopa sen jälkeen, kun käytin tonnia, ripset tulivat tunnin kuluessa, joten ehkä putki Duo Ripsi -liitosta kätevä …

MAINOS

Sen lisäksi liima, pidän todella näistä. Upea arvo, mukava ja helppokäyttöinen? Tulen varastoimaan seuraavan kerran, kun he menevät myyntiin.

Hinta: $ 9.99 kolme paria
Saatavuus: Saatavilla nyt apteekit, ULTA ja verkossa
Makeup and Beauty Blog Arvosana: A- (Liima on melko bootsy)

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.