Uusi 32 dollaria pohjamatta
Missä minä olen…?

Mikä tämä outo paikka on?

MAINOS

Se on ikään kuin, kun kävelin tämän oven kanssa, tulin ulos eri maailmankaikkeudessa, rinnakkaisulottumassa, nexus, jos aiotte sekä avaruuteen, jossa mahdotonta on mahdollista.

Takaisin maailmassa, jossa tulin, pohjusin tähdet – ainakin yksi erityinen plus-kokoinen kissan tähti Olen perehtynyt – yleisesti ottaen tuntia, päiviä ja joskus jopa viikkoja.

Star-primer-kokemuksen mukaan, joka sisälsi Superstar Kitty Supermodelin kaikkien suurten palkintojen supermodelin, se oli aina chore, mutta hyötyä suunniteltiin tämän asetuksen muuttamiseen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

He täyttivät 32 dollarin primepingin tähdet, joissa oli kuusi näyterikokoista tuotteita pitkäaikaisesta linjasta, kädessä valittiin väärentämään täydellisen sopimuksen yksinkertaisissa minuutteissa. Pakkauksessa saat hyödyn oleskelua Älä harhaan silmän aluke, Porefessional Deal Primerin kanssa, nainen tyydyttää Pearl Hardlighter, heidän eräänlainen upea kermasäätiö mediassa, yksi benettin huuli sekä poski tahra, samoin kuin a Putki on aito ripsiväri.

Vasemmalta: Pysy Älä harhaan, kuusia, eräänlainen upea keskipitkällä, benett, nainen tyydyttää helmi sekä he ovat aito ripsiväri

Kaksi tämän sarjan tuotteista on hyötyä minun – benetint, joita olen hyödyntänyt pois samoin kuin punastumana vuodesta 1998 (!) Ja nainen tyydyttää helmi, dope- @ SS lämmin kultainen vaaleanpunainen Korostan, että käytät paljon säätiön alla tai sekoitettu sävytettyjen kosteusvoitteiden kanssa sekä voiteet.

Muut tuotteet täällä – silmän pohjamaali, ripsiväri, käsitellä alukkeita samoin kuin säätiö – Käytän, jos he ovat ympärillä, mutta en todennäköisesti pääse heille yli Nars Pro-prime Smudge Proof Eyeshadow Base, Mac Prep + Prime Natural Gloeam käsittelee alukkeita tai chanel le määrä ripsiväri.

Yksi asia – jos pidät menetelmästä, jota näytät kevyessä beige sekä vaatimus uusi säätiö, sarja sisältää jonkinlaista upeaa kermansäätöä keskipitkällä. Ihannetapauksessa se toimii paljon paremmin sinulle kuin minä, koska minun Tan-iholla se näyttää hieman ashy.

Kaiken kaikkiaan uskon, että tämä on melko suuri joukko suhteellisen kulutettavia tuotteita, todennäköisesti hieman kätevää yleistä kuin tuotteet tekevät kirkkaasta asiasta … En vain ymmärrä, jos puhelin soittaa asetettu himo-arvoinen , Ya tietää?

Hinta: 32 dollaria
Saatavuus: Tulossa pian Spephora-myymälöihin sekä Sephora.com
Makeup ja Beauty Blog Arvostelu: B

Jos maanantai oli lohikäärme, tapimme sen

Teit erinomaisen tehtävän tänään. Toivon, etten ollut ainoa henkilö kertoa teille, että se on kuitenkin totta. Olet täällä lukemassa tätä nyt kertoo minulle, että teit sen yhteen kappaleeseen, joka on melko saavutus maanantaina.

Olen todella käsitellyt ylittää suurimman osan asioista pois tehtävästäni tänään ja jopa puristanut harjoittelua. Tänä iltana toivoin tehdä sen vanhaan laivaston katsomaan paidat, koska tajusin tänä aamuna, että minulla ei ole minkäänlaista ihastuttavia loma-ish niitä, mutta sohva sai minut traktorin palkkiin.

Dang, tämä asia on voimakas …

MAINOS

Ehkä yritän vanhan laivaston jälleen huomenna. En ymmärrä täsmällisesti minkä tyyppinen huppari, jota etsin, mutta ehkä jotain tyylikkäästi hieman hohtavan tai hohtavan kanssa, jonka voin vain heittää pesula (koska kuivapesu on tällainen kipu).

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.