Ensimmäinen asia tänä aamuna, sanoin itselleni “, Karen, ottaa huomioon vähän asioita tänään”, samoin kuin minä ” vei huomion joitakin upeita bittibittejä koko minun päiväni (kuuma kuppi teetä, kun sateenkaari, tarttuvat välilehdet, jotka katsovat lisää söpöjä), mutta minun on sanottava …

Vaikka en todellakaan aio mennä mihinkään tyylikkäästi tänään, uskoin, että se voi olla hauskaa glam it up bit – ya tiedä, välilehtiä sekä sen jälkeen, kun se on torstai.

MAINOS

Lancôme Dancing Lisääntynyt väri Style Palette
Kaikki alkoi Lancôme Color Style Shadow & Liner -yhdistelmä tanssissa kasvoi (50 dollaria) Ranskan Ballerine Spring -kokoelmasta. Yksi vilaus siinä syvään, phummy punertava violetti keskellä, samoin kuin minun piti saada se kannellani, ASAP!

Toinen laukaus Lancôme Dancing Lisääntynyt väri Style-paletti
Käytin sparkly kevyt violetti pohjana silmäni ympärillä, taputti vaaleanpunainen sävy kansilleni, pyyhkäisi peukalon sävyn rypytyksessäni (rypyt.

Sitten lisäsin rasva-bo-batty siipi ylemmän ripsien kanssa syvän mustan luumu, Woo Hoo!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Katy Perry Eyloure ripset Banging Beauty
Glam Eyeshadow ansaitsee glamin ripset, joten toi valtavat aseet, Katy Perry ripsien Banging Kauneus (6,99 dollaria). Nämä falsies ovat cray, yo! Voisin tuskin nostaa silmäni, koska he olivat niin valtava ja niin ylhäältä. Ehdottomasti ei heikko o ‘sydän.

Koska silmät olivat niin hohtavat, niin violetti, niin bam! – Yritin pitää posket sekä huulet pehmeästi tasapainottamaan asioita.

Dolce & Gabbana Aprikoosi Blush

Poskellani pyyhkäisyn pehmeän mattapihan punastumaan omenoihin, Dolce & Gabbanan valoisa poskiväri aprikoosissa (45 dollaria). Järjestin tekemään vaaleanpunaisia ​​huulia, joten ajattelin, että Peach Shade posket pitävät sitä näyttämästä myös myös matchy-matchy. Voi, muuten, tämä sävy on ihana päivittäinen punastuminen, jos pidät Sun-suuteli posket ilman minkäänlaista hohtavaa.

Huuleille menin takaisin Lancôme-kevään sekä teki yhden kerroksen vaaleanpunaisen alaston kiiltoina 302: ssä lisääntynyt Oscar (27 dollaria).

Lancome kiiltoja vasemmalta: 300 vaaleanpunainen posh, 144 Glittermania sekä 302 lisääntynyt Oscar
Iso suukko!

MAINOS

Kerro minulle kaikki meikkiä, jota käytit tänään! Menitkö glam? Ilmoita Kyllä!

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.