Ei kaukana näistä kukkuloille …
Dawn on ollut erilainen joka päivä tällä viikolla. Kirkas, voinen auringonvalo, joka yleensä virtaa minun toimistosi ikkunat Useimmat aamut ovat olleet vihainen, sortava hapan harmaa, joka on punainen, ja en voi valehdella … Se on ollut kauhistuttavaa.

Sonoma ja Napa-tulipalot pitävät tulossa lähemmäksi. Tämä Kalifornian koko osa on kuivia kukkuloita ja puita, mutta emme ole välitöntä vaaraa.

MAINOS

El Hub ja minä teimme “vain siinä tapauksessa” suunnitelmia toisen yön, kuten mitä tekisimme, jos tuulet ottivat jälleen viime sunnuntai-iltana, kun he puhalsivat näitä kukkuloita 50mph, joka tapahtuu melko usein täällä syksyllä. Kaasusäiliöt on täytetty, pullotettu vesi valmiina, vaatteita, laitteita pidetään 100%: lla tai lähellä 100%, ja itä-lahden perheeni on valmis, jos meidän täytyy ajaa siellä keskellä yötä evakuointia varten .

Myöhäinen keskiviikkona, El Hub heräsi 2 tuoksuvaa vahvaa savua talon sisällä. Hän sanoi, että se oli jopa vähän vaikea hengittää, joten hän ajatteli, että toinen tuli oli lähtenyt lähistöllä. Hän käveli naapuruston ympärillä pimeässä tunnin ajan, joka etsii tulipalo, mutta se oli vain, että tuulen pieni siirtyminen oli tuonut enemmän savua alas Napa ja Sonoma.

Olen pahoillani, ystävä. Toivon, että tämä ei ole tykkää sinua. Haluan yleensä aloittaa lauantai surffausta iloisella huomautuksella, mutta tämä on ollut mielessäni viime aikoina, eikä se ole yhden päivän asia. Huolto kulumista. Kaikki, jotka olen törmännyt tänne Pohjois-Bayssä on ollut tällä viikolla reunalla, itse mukaan lukien. Olen todella juuri kuullut koko sotku kovaa sireeniä, mikä on tapahtunut jatkuvasti päiviä, ja kämmenet alkoivat hikoilua. “Tarkoittaako se, että siellä on jotain lähellä?” Mieleni kilpailee. “Sh * t, olen edelleen pyjamassani. Missä välilehdet? Minun täytyy hihna vauva hänen kuljettajansa ensin, sitten pop-välilehdet hänen operaattorissaan … toivon, ettei hän taistele minua. Gotta napata paperit! Kiintolevyt! Voi, ei, missä avaimet ovat? ”

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Joka tapauksessa, se on ollut näin päivinä.

Olen yrittänyt kiinni rutiineistani ja tehdä töitäni muistuttaen itseäni Savupiipun sisäpuolella on vaikea keskittyä. Vaara tuntuu todelliselta ja läsnä, joten kaikki tämä tavara on pääni …

Yritän kuitenkin. Yritetään pysyä kiireisenä ja pitää elävä elämä tavalliseen tapaan, koska mitä muuta voit tehdä? Ja siksi teemme lauantai surffailua juuri nyt.

Tällä viikolla on ollut niin paljon fantastisia tarinoita selviytymisestä, kuten tämä paikallinen pari, joka suojeli uima-altaassa, kun ne ympäröivät heitä poltti maahan.

Kun olen akne, se vie monumentaalista työtä, jotta voisin valita ihoni, minkä vuoksi tämä FaceNomics osui kotiin.

Näin teini-muoto muuttuu online-kulttuuri-juggernautiksi.

Tämä Dude Photoshops itseään lapsuuden kuvia, ja tulokset ovat hilpeä! Hänellä on hullu post-tuotantopeli.

“Kuka olisi Thunk se?” Luokka, on tiloja nimeltä “Rage Rooms”, jossa voit mennä ja rikkoa sh * t päästää höyryä.

Koko lotta nudes Lipstick Queen

Nämä söpöt metalliset naulat kiillottavat Pacifica näyttävät juhlavalta ja hyvin syksyllä.

Uusi suosikki tili Instagram on hiusten historioitsija. He lähettävät kuvia vanhoista maalauksista keskittymällä hiuksiin, ja rakastan vain nähdä bobs ja punokset, jotka ovat tyylikkäät.

No, tämä on ensimmäinen! Koska tämä skandlewood “striptease kynttilän” palaa (se on uusi merkki nimeltä Heretic), se paljastaa hyvin alasti Dita von Teese (Sidos HUOMAUTUS: Haastattelin häntä kuin miljardia vuotta sitten, enkä koskaan koskaan koskaan unohda häntä Kaunis posliini iho.)

Samantha on kaunein, ja hänen arvostelut ovat perusteellisia. Pidän erityisesti tämän apteekin dupien videosta huippuluokan meikki!

Olen aina oppia jotain uutta Mac vanhempi taiteilija Cher Webb. Hänen tyylinsä on glam mutta täysin toteutettavissa.

MAINOS

En halua olla liian emo, mutta jos tunnet turvallisena ja tasaisena tänä viikonloppuna, ja olet ympäröivät ihmiset, joita välität, pidä sitä, ystäväni. rakastan sinua. hyvää viikonloppua.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.