käyttäen himmeä Gumdropia uudesta LORAC-upeasta kiusauksesta huulikiilen kokoelma
Olen maksanut säännöllisesti näkemistä maidon suklaaperän nukkaissa viime aikoina, samoin kuin kyllä, se on vain ajan kysymys ennen kuin parannus Liz Lemon on valmis!

Pian maukkaita bit hyviä ystäviä todennäköisesti alkaa miettiä suhteesi luonteesta …

MAINOS

“Missä he HELLA lyhyt kissan nainen, jossa on cray-cray hiukset, jotka aina näkee sunnuntaisin?” He voivat kysyä, jos / kun kaipaat vierailua.

Heck, he voivat jopa vuodattaa pienen, sokerian kyynel …

Ja voisin vastata, “se ei ole mitään henkilökohtaista, kaverit. Se on vain, että ihana hammas on päätynyt ehdottoman ihastuttaviksi makuilla sekä tuoksut uuden $ 25 LORACin upeita kiusauksia huuli kiiltävä kokoelma. ”

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Jokainen kuusi pelkoa, kiiltäviä kiiltoja sarjassa on nimetty upeista herkkuista, kuten butterscotch sekä creme brulee, samoin kuin haju ja maistuu myös niistä.

Mutta se ei ole edes parasta parasta … Lorac todella tajusi menetelmän tuoksujen ja makujen hyväksi!

Jokainen kiilto on tyylikkäästi tehty (lol!), Eikä keinotekoisesti makea.

Vasemmalta: Candy Apple, Butterscotch, Creme Brulee, Cotton Candy, Frosted Gumdrop, Sugar Plum
Vasemmalta: Candy Apple, Butterscotch, Creme Brulee, Cotton Candy, himmeä Gumdrop, Sugar Plum

Hattara
Butterscotch
Sokeroitu luumu
Karkki omena
Paahtovanukas

Kaikki kuusi glittery 0.11 unssin kiiltoja, jotka ovat vain tad pienempi kuin koko koko 0,19- sekä 0,17 unssin kiiltoja LORAC: n pitkäaikaisesta linjasta, on lyhyt, tynkä puhdas applikaattori (suuri kulmien saamiseksi Hyvin minun huuleni keula-alue), keskipainon sakeus, ei-tahmea tekstuuri, samoin kuin he kestävät kuivan huuleni 2-3 tunnista lisäämällä maltillisen kosteuden matkan varrella.

Erinomaisten makujen sekä tuoksujen lisäksi Lorac pakattiin ne antioksidanttipitoisilla kasviperäisillä, kuten Acai marja, granaattiomena sekä rypäleen siemenet sekä vitamiinit C sekä E. Kuitenkin he pitivät parabeeneja, sulfaatteja, petrokemikaaleja , Ftalaatit, GMO: t sekä Triclosan.

Gals, joilla on äärimmäisen pigmentoitu huulet, eivät välttämättä näe paljon eroa kolmesta kevyimmältä sävyjä sarjassa, puuvilla karkkia, voita Scotch sekä Creme Brulee, joka oli tilanne minulle. Tummemmat värit, kuitenkin – Candy Apple, himmeä Gumdrop sekä sokeriputki – ehdottomasti pakata paljon enemmän pigmenttiä.

Kaikki kertoi, kuten tämä paketti, ja uskon, että se on hinnoiteltu oikein, mutta haluan, että kevyempi väri oli hieman paljon enemmän lajikkeita. Kuten se on kuitenkin, se voi olla yksi niistä, jotka hajottavat sileän täsmäyksille, kun otetaan huomioon, että kevyempien sävyjen välillä näyttää olevan toistoa.

Hinta: $ 25
Saatavuus: Tarjotaan nyt Sephora-myymälöissä sekä Internetissä osoitteessa Sephora.com
Makeup ja valitusblogi Arvosana: B +

Ruokailutila Draama, osa 2,656

Okei, joten lopulta ostin ruokailutilaa pöydän sekä puheenjohtajan viime viikonloppuna todella toivoo, että palat näkyisivät kiitospäivältä, mutta valitettavasti “Twas ei ilmoitettu olevan.

Yksi sana: backordered.

Noh. Sitä taitto tuolit ovat.

MAINOS

Se on kaikki hyvä, eikö? Perhe, hyvät ystävät sekä runsaasti hiilihydraatteja tekevät mitä paremmin.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.