käyttämällä Tom Fordin uutta 95 dollaria emäksistä silmää sekä poski kompakti
Tom Fordin uuden kesän silmän kulmassa oleva kirkas mattainen sininen eyeshadow, joka on hyvin, ekstrachedly sininen ja tulee ironisesti pois sinisestä tai niin minusta tuntuu.

Sitten taas, ehkä se oli kohta. Kompakti kutsutaan epätasabashed, loppujen lopuksi, samoin kuin sellaisen nimen, olen olettaa, että on järkevää saada ainakin yksi törkeää väriä, metleä.

MAINOS

Vahva sähköinen sininen näyttää siltä, ​​että se vaelsi pääkaupunkiseudun laskurista, samoin kuin päätti potkia se TF: llä kesällä, samoin kuin se ei ole yksi niistä syötti-ja-kytkimistä sininen eyeshadows, sinä tiedät, sellainen Tämä huutaa pannut, “haaaay, katso minua, Playa!” vain soveltaa kaikki arka sekä pelkkä.

Ei mitään, tämä sininen kirkas ja Bangin ‘- ihanteellinen vahva sininen silmä näyttää, jos sinusta tuntuu niin kallistetulta.

Kun näen blues, kuten tämä, minun suoleni tyypillisesti kertoo, että voin tehdä neutraalin kannen ja tahraan sinistä pitkin alempien ripsien linjoja tai mahdollisesti tehdä pehmeä sininen kissan silmä, mutta tänä aamuna minun suoleni kertoi minulle jotain muuta. Se sanoi: “Um, Karen, anna sininen pelata muiden värejä kompakti, OK?”

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ja sanoin: “Toki.”

Kompakti sisältää myös matta taupe eyeshadow, joka näyttää hieman kuin taupe hän susi, vain kevyempi; glittery taupe; Shimmery Golden Peach Blush; Sekä Shimmery Golden Tan Bronzer / Highlighter.

Huomasin, että jos kerrot matta sinisen Golden Bronzerin päälle, se kutsuu pimeää ja upea riikinkukko sulka.

VIILEÄ!

Silmäni …

Levitä Bronzer / korostin rypistyksessä.

Lakaista matta sininen pienempään rypistiin.

Pat Matte Taupe kansilla, kerro sitten glittery taupe päälle (jota olen käyttänyt täällä märällä luomiväri puhtaaksi voimakkaaseen vaikutuksen tehostamiseksi).

Line ylemmän ripsien linja Tom Fordin silmän määrittämällä kynän syvemmälle.

Line ylempi sekä alemman vesilinjat Guerlainin mustan jack-silmänylineen kanssa.

Smudge matta taupe pitkin alempaa ripsien linjaa.

Levitä Katy Perry vääriä ripset ylempiin ripsilleni.

Ja päällystää minun alemmat ripset Clinique Lash Power Feathering ripsiväri.

Loput ulkoasuun, pyyhkäisin kultaisen persikan punastusta kompaktista posket ja käytti korostin / Bronzer ylempää poskillani, alas silta nenäni sekä minun Cupidin keula.

Valmistin soveltamalla yhtä kerrosta Tom Fordin runsaasti Sable Sable huulipuna (hienoimpia high-end nude lippie, evah!) Sekä sen päälle hieman nirst striptease huulikiilto.

MAINOS

Etsi unabashed silmä sekä poski kompakti nyt Tom Ford laskurit sekä Internetissä (Brace itse Tom Ford Hinnat) 95 dollaria.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Ottaen “Sinisen maanantaisin” käsitteen kirjaimellisille tasolle …

Sininen maanantai, ota 3: Laura Mercierin kesäisin St. Tropez Baked Eye Color Quad
Sininen maanantai, ota 2: Kauppa päivässä Tom Ford zabashed silmän sekä poski kompakti
Maanantaina käsitellään päivän uuden Tom Fordin kanssa Silmä ja poski kompakti

Leave a Reply

Your email address will not be published.