Nyt, jos olet minä, ensimmäinen reaktio löytää uusi Mac Brooke Candy Collection on ehkä ollut “Kuka Heck on Brooke Candy?” (Minulla oli Google hänelle.) Minun täytyy kätkeä se Macille, koska niiden rajoitetun version kumppanuuksien noudattaminen on ollut suuri koulutus huippuluokan popkulttuurissa. Oma soittolistot ovat jatkuvasti laajenevia uusien taiteilijoiden kanssa sekä esiintyjiä.

Minun on vielä kuunneltava muutamia Brooke’n lyöntiä, mutta hän näyttää siltä, ​​että hän näyttää … Kinda Raunchy, mutta Raunchy voi olla HELLA viihdyttävä usein (eli Lil “Kim).

MAINOS

Uusi kolmiosainen rajoitettu painos Mac Brooke Candy Tiny Release näyttää yksinomaan Mac-verkkosivustolla 27. elokuuta ja katsoo, että vain kolme tuotetta ei ole paljon – vain kaksi huulipunaa sekä nestettä silmälevy.

Lipsticksilla on kiehtova kaava, jota kutsutaan vahvistettuna kermaksi, joka on bitti kermaa sekä shinier kuin rutiinivalmisteet, joita rakastan, mutta nestemäisen silmänyhdistelmän, boot musta, hmm … kaikista MAC-nestemäisistä liner-vaihtoehdoista, se on minun ainakin suosikki. Imee, etten voi koskaan saada terävää linjaa sen kanssa, samoin kuin se saa minut tuntemaan olonsa kolmivuotias yrittää tehdä nestemäistä lineria tai kuten nestemäinen vuoraus laitettiin tämän maan väärinkäyttämiseen (“Nestemäinen vuoraus on sinun Enemy, ei ystäväsi! “).

Mutta minä Digress …

Aloita video!

Mac Brooke Candy Packaging …

Vasemmalta: Mikä noita, mieli hallita sekä boot musta

Tuotteet mainitut

Vahvistettu creme huulipuna mielessä hallinta, kirkas kirsikka punainen ($ 17)

Vahvistettu creme huulipuna, jossa noita, syvä luumu ($ 17)

Nestemäinen silmälinja käynnistysmustassa, voimakas musta ($ 21)

MAINOS

Kuten aina, sanokaa ya-nippujen tarkkailun.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.