Mac mineralisoida SkinFinish Natural Extension Collection (L-R) Nuanced, heikko upea, täysin valaistu, aurinkoinen puoli, parannettu
Kuva Anna Oh
Yksi suosituimmista menetelmistäni dupe upea näköinen iho on kerätä dewy, kevyitä perustuksia pigmentoituneiden peitevoideiden yli.

Vähiten ensisijainen asia näistä Dewy-pohjuksista? Levitys jauheen jälkeen … varmasti! En voi laskea päivien määrää, jotka olen mennyt sankarista nollaan koska kakkuasetusjauhe. Kun katselin, että Mac tuodaan rajoitetun laajennuksen mineralisoimalla ihonvalikoimaan, jota kutsutaan usein MSFS: ksi, olin paljon enemmän kuin ekstaattinen juoksemaan sormillani näiden samettisten kupujen yli.

MAINOS

Saatavana erilaisissa tekstuureissa, uusi mineralisoima skinfinish naturals (32 dollaria) erottaa pigmentit kvadrantteihin, jotta voit sekoittaa oman intensiteetin. Näillä jauheilla on kyky olla jauhe ilman kuivia. Arvostan, että jauhevalinta, joka haluaa työskennellä, ihon luminesenssin kanssa.

5 uutta sävyä

Nuanced: vaalean lisääntynyt kulta. Tällä on vahva kiilto ja näkyvä vaaleanpunainen kiiltävä. Se on melko dramaattinen!

Faintly Fabulous: Champagne Peach. Siinä on suuri rakenne, joka kirkastaa ilman glitteriä. Tämä on minun suositus, koska on mahdotonta soveltaa niin paljon.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Täysin valaistu: keskikokoinen koralli, jossa on vinkkejä ruskea. Tämä on erittäin pigmentoitu näkyvällä kultaisella ja korallikilpailulla. Se tekee suuren valinnan pigmentoituun punastukseen.

Sunny Side: Tan. similar in structure to Faintly Fabulous, it provides a great sheen to skin without glitter.

Parannettu: Lämmin ruskea. Oikeasti pigmentoitu, kuitenkin kuivempi. Tämä ei koske ihoa yhtä tasaisesti kuin muut tekevät.

(L-r) Nuanced, heikko upea, täysin valaistu, aurinkoinen puoli, parannettu
Selaatteet sekä lähikuvat

(Eikö tämä ole hämmästyttävä bändi-nimi …)

Mielenkiintoista on, että huomasin, että muutamia näistä jauheista on merkitty punastumaan ja muotoiluun, kun taas toiset on osoitettu pölyyn kasvojen yli. Tässä kokoelmassa on paljon tilaa, samoin kuin haluaisin ymmärtää ajatuksiasi. Oletko valinnut kaikentyyppisiä näistä tai aiotteko?

MAINOS

You can discover the new Mineralize Skinfinish Naturals for $32 on the internet at MAC March 31st as well as in-stores on April 7th.

Nähdään seuraavassa,

Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.