neljä uutta Mac-pyykkiä sekä kuiva kokoelma huulipunat, 17,50 dollaria
Voi, joo, se on noin saada sudsy täällä!

Odota – mitä ilmoittaa, ettet ole mitään tyyppiä neljäsosaa?

MAINOS

Ei mitään?? Ei edes neljäsosa …?

Kuka näyttää yhtä paljon kuin pesulaaja ilman minkäänlaisia ​​neljäsosaa?

Mac-pyykki sekä kuiva huulipunat vasemmalta: morage, creme d’nude, raskas höyry lämmin sekä rumpukuiva
LOL! Vitsailen vain. Ei se mitään. Tottelin riittävästi neljäsosaa meille molemmille. Pidä istuin täällä vieressäni, samoin kuin me harkitsemme neljä huulipunaa uudesta Mac-pesula sekä kuiva kokoelma, kun odotamme pyykkiä loppuun.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Höyryn lämpö: Tämä loistava kellertävä punainen roikkuu kovaa hetkestä, kun laitat sen lopullisen huuhtelujakson loppuun asti. Sekä ampua, se ei pysähdy siellä. Toisin sanoen se kestää todella pitkään – kuten kuusi tai ehkä jopa seitsemän tuntia, mutta se on vain, jos pystyt käsittelemään sitä, että kauppias Joen juustopukupuussa, joka on todettava, ettei se kestä aterioita.

Vannon … Aina kun avaan yksi niistä juustopussista, se on fyysisesti mahdotonta syödä vähintään puolet pussista yhdessä istunnossa.

Mutta minä Digress …

Mac Pesula sekä kuiva Satin huulipuna raskas höyrylämpö
Rumpukuiva: Lähes paljon parempi kuin tällä hetkellä, kun tunnistat, että viimeiset tonnesi pesula on tehty, hurra! Tämä lämminvärinen valo Peack Coral Nude pehmeällä hohtajalla on erittäin helppo käyttää sekä kosteuttavaa. Sheer riittää, jotta luonnon huulen väri voi peittää läpi, se vielä pakkaa riittävästi pigmenttiä vaikutelman tekemiseksi.

Se on paras kesäaikana sävy.

Mac Pesula sekä kuiva kiilto huulipuna kuivalla kuivalla

Morange: Sturdier kuin kaulus, jossa on ylimääräinen tärkkelys (käännös: kestää HELLA kauan, puhumme seitsemän tuntia), tämä loistava lämmin oranssi näyttää ylimääräiseltä teräksestä keskipitkällä ja syvällä ihon sävyillä.

Pinta putoaa jonnekin matta ja satiini, joten pyykin termeissä haluan verrata sitä tyyris, ylellinen kuiva puhdas vain silkki.

Se on jälleen edistäminen pitkän aikavälin kokoelmasta, joten jos sinulla on ehdottomasti positiivisesti saada se ennen kuin seuraavat tonnia herkkuja on tehty, se on tarjolla Mac-laskurit nyt (Mac Fundamental Black Packaging).

Mac Pesula sekä kuiva vahvistettu creme huulipuna morage
CREEM D’Nude: Tämä on myös jälleen edistänyt nyt pitkän aikavälin kokoelmassa, samoin kuin kyseinen henkilö, joka juoksi vieressäni lahdella katkaisijoille muutaman vuoden takaisin, se on todella, todella alaston. Jos pidät ulkoasua peitettyjen vaaleanpunaisen huulien, tämä voi olla seuraava hillo.

Se on kevyt vaaleanpunainen beige, jossa on hohtava. Se kerrosten rakentaminen saa sen lähelle täydellistä läpikuultavuutta, tai pelkkä se pois dabbing se kevyesti huulillesi.

Mac Pesula sekä kuiva kremesheen huulipuna creme d’nude
Mac-pyykki sekä kuiva huulipunat vasemmalta: morage, creme d’nude, raskas höyry lämmin sekä rumpukuiva

MAINOS

Rajoitettu painos Pesula sekä kuiva kokoelma huulipunat, osa uutta Mac-pyykkiä sekä kuiva kokoelma, näkyvät 14. toukokuuta Mac-verkkosivustoon sekä Mac-laskuriin ja myymälöihin.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.