Kuinka “bout otat matkan alas muistin kaistalla?
Hyvyys, en edes tiedä mistä aloittaa! Uh … sanotaan vain, että olen iloinen, että ei ollut videokamerapuhelimia takaisin sitten, koska huolimatta ajattelemasta olin kuuma sh * t, olen melko varma, etten ole.

Joo, se olisi ollut hyvä saada charmia blogit ja youtube takaisin sitten … olen vain sanoa.

MAINOS

Katsotaanpa … lukio minulle oli aikaisin 90-luvulla, ja halusin käyttää rohkeita huulia takaisin sitten mustalla vuorauksella ylemmän ripsien linjoilla, säätiö, kun olin tuulella, puristi jauhetta, punastua, mutta ei ripsiväriä ( Tiedän! Mutta äitini ei salli minun käyttää sitä jostain syystä.).

Voi, nämä kulmat …

Freshmanin lukion vuosi, käytin Clinique Raspberry Glace käytännössä päivittäin. Se oli ensimmäinen “iso tyttö” huulipuna, ja se oli hilloni! Lopulta muut värit työskentelivät tiensä lukion elämään, kuten Coppers, viinit ja punaiset, tyypillisesti apteekit, kuten Covergirl, Wet “N Wild ja Revlon.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Muistan selvästi, että yllään revlon kirsikat lumessa koko juniorivuosi, lähinnä siksi, että käytännöllisesti katsoen kaikki huilun osassa vuodessa (bändi geeks!) Käytti sitä marssien aikana.

Nerd Alert! BFF Jenin kanssa

Korkeakoulu oli muutamia vuosia myöhemmin “90-luvun puolivälissä, ja muistan paljon mattakuvioita ja ruskeita …

Nyt kun ajattelen sitä, vaikka minun olisi pitänyt käyttää paljon enemmän glitter takaisin sitten, koska jos on koskaan aikaa päästä pois yllään kipinät tavaraa päivittäin, se olisi ollut sitten.

Olin koko huulituote Junkie koko näissä vuosina ja käytti paljon rohkeita huulia, usein Mac Paramount huulipunaa.

Sitten silmissäni, Clinique Eyeshadow, liner ja ripsiväri (lopulta!), Joka oli osittain mukavuutta, koska kampuksen kirjakaupan sisällä oli kliinique counter (tiedän!).

MAINOS

Muut kuin laskuri, lähin kauppakeskus oli 30 minuutin ajomatkan päässä moottoritielle (tämä oli Davis, Kalifornia), jossa heillä oli Mac-laskuri, ja todellakin olin liian kiireinen yrittäen muistaa Krebs-sykliä, jotta tämä matka .

Entä sinä? Mikä oli yhteinen meikkiä lukiossa / korkeakoulussa?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.