Olin Sephora viime viikonloppuna sanan kiitos teille lahja hyvä ystävä (sain hänet pullon uusille Nars Velvet Matte Skin Tint, samoin kuin ymmärrät jotain on pommi dot com kun tuntuu Halu mennä viipymättä samoin kuin yksi tyttöystäväsi), sekä ohjelmasta, jonka minun piti tehdä myös selaamassa itselleni, joten osuin pääkaupunkiseudun näyttöön “Syy haluaisin putken Cannonball-ripsiväriä .

Löysin, että Metropolitan Decay Naked2-pohjaiset yhdistelmä näyttö näytti enimmäkseen koskemattomia, erityisesti verrattuna muihin paljaaksi paletteihin, samoin kuin olin kuin, miksi?!

MAINOS

IMO, Naked2-pohjaiset ovat yksi aliarvostetuimmista pääkaupunkiseuduista koko rivin – Heck, yksi aliarvostetuimmista paletteista yleensä. Minusta tuntuu, että rutiini alasti palettes saa monia huomiota, mutta tämä yksi? I Dunno … En todellakaan usko, että se saa tällaisen niin rikkaasti ansaitsee.

Se on pakattu matta neutraaleilla sävyillä, jotka minulle ovat yleisiä työryhmiä, koska voin käyttää niitä käytännössä päivittäin käytännössä kaiken. He ovat myös suuria toned, mutta se ei tarkoita sitä, ettet voi olla lämminvärinen gal / kaveri samoin kuin silti käyttää niitä. Ihon minun ihoni on lämmin, samoin kuin haluan käyttää tätä yhdistelmää, koska voin todella lisätä syvyyttä ja muotoa silmilleni (erityisesti rypytysalueen ympärillä, koska minun rypytys ei ole luonnollisesti se, että se on syvällinen) Sekä taupses … jotain jäähdyttimien sävyistä huolellisesti jäljittelee todellisten varjojen ulkonäköä ja varjostusta lämpimällä ihon sävyllä.

Yllään pääkaupunkiseudun decay naked2 perusteet yhdistelmä (29 dollaria) silmissäni ..
Älä saa minua väärin – Pidän silti lämpimänä ruskeaa, mutta kun haluan käyttää jotain, jota ymmärrän, näyttää hyvältä todellisessa elämässä sekä kuvia, tämä on yksi paletteista, joita olen johdonmukaisesti napata. Se tuottaa aina tavarat, samoin kuin ymmärrät UD Shadows – yksinkertainen sekoitus, kestää koko ajan kauan, samoin kuin ne pakataan myös pigmentti! (Tietenkin, kun vaikutukset ovat vaikeuksia heidän kanssaan, on kuitenkin olemassa menetelmiä.)

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Jos et ole vielä yrittänyt tätä, samoin kuin etsit helppokäyttöistä matta-yhdistelmää sävyillä, jotka näyttävät luonnollisilta, tarkastavat sen. Se on 29 dollaria kuusi varjoa sekä matkustusystävällinen tapaus, samoin kuin voit löytää sen pitkän aikavälin rivillä.

OK, Cutie patoottie! Arvioinnissasi, mikä on nyt aliarvostettu Eyeshadow-yhdistelmä nyt? Kysymykset haluavat tietää!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. Joten mielenkiintoisia vauvoihin liittyviä edistysaskeleita tällä tavoin … Uskon, että keskustelin viime viikolla, että BG ja minä olemme kohdassa (37 viikkoa), kun meidän on nähtävä asiakirja joka viikko sekä eilen vierailustamme, Huomasin, että hän putosi melko alhaiseksi, samoin kuin olen virallisesti laajentunut noin 1 senttimetrille, mikä merkitsee sitä, että hän on valmis maksamaan portteista!

Nyt juuri silloin, kun se tapahtuu, emme tiedä, mutta se on lähellä. Se voi olla tänään, huomenna tai kolme viikkoa nyt. Mutta joo, asiakirja totesi, että jos hän näytetään parhaiten nyt, hän olisi ajatellut koko ajan.

MAINOS

Jossain vaiheessa haluan ottaa vielä yhden kuvan paljaasta BG: n BG: lle, samoin kuin minäkin haluan tallentaa nopean videon hei, vain hänelle, että hänellä on memmementit …

Haluan, että minulla oli sellaisia ​​asioita ennen kuin olen syntynyt, mutta minulla on vain kourallinen lapsen kuvia. (Hei, se oli Filippiinit 70-luvulla.)

Muissa uutisissa lapsi “go laukku” on käytännöllisesti katsoen täysin pakattu. Kaikki I vaatimus lisätä nyt välipaloja (kaikki ideat?), Meikki sekä jokin valon lukeminen! Tehdä niin tänään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.