sometimes when I hold Connor Claire, I seriously can’t believe she spent nine months percolating in my tum. Kuten … Todella? Olen todella tehnyt tämän pienen olennon? Hän oli siellä koko ajan?!

Puhaltaa. Minun. Mieli.

MAINOS

Aiheeseen liittyvistä uutisista olen ylikuormitettu El Hub puhuu ystävälle puhelimessa Toinen päivä Connorin nimestä. Ystävä sanoi: “Tiedätkö, että Connor on pojan nimi, eikö?” Ja sitten he kysyivät, oliko liian myöhäistä muuttaa nimeä. Oliko me jo toimittanut lopulliset paperityöt?

… Kyllä. Tietysti tiesimme. Connor on yleensä pojan nimi, mutta häntä ei nimetty pojan jälkeen. Hänet nimitettiin yhdestä Salah Fiction Cineman suurista naisista, yksi Ms Sarah Connor (erityisesti Sarah Connor kahdesta ensimmäisestä terminaattorielokuvista).

Connor also happens to share a name with one of my favorite female authors, Flannery O’Connor, and the first woman to be appointed to the supreme Court of the United States, Sandra Day O’Connor.

EL HUB ja halusin antaa hänelle vahvan nimen, ja Connor sopii täydellisesti.

Ja “Claire” osa hänen nimensä vain puhui minulle. Pidän siitä, miten se kuulostaa. Se on Latinalaisen adjektiivi “Clarus” -muodosta, mikä tarkoittaa kirkasta tai kirkkaa.

Entä sinä? Onko nimesi takana tarina? Minulle oli nimetty näyttelijä, jonka äitini piti nimeltä Karen Black.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published.