Becca hohtavan ihon perfector-valaisimet ylhäältä alas helmi, moonstone, opaali sekä topaz
Minulla on vihainen kaikki “em – voiteet, jauheet sekä nesteet – Kuitenkin viime aikoina olen saavuttanut nestettä sekä jauhe korostimet paljon useammin kuin voiteet.

En kuitenkaan pidä kerma korostelusta. Uskon, että se on pääasiassa vain vaihe … ymmärrät täsmälleen miten se on.

MAINOS

Mac Strobe Cream – Yksi minun faves!
Se todella riippuu olosuhteesta sekä ulkoasusta. Kuten jotkut aamuisin, kun nousen ylös ja minusta tuntuu siltä, ​​että ihoni näyttää tylsää sekä blah, saan Mac Strobe Cream tai Becca hohtavan ihon perfector ja soveltaa sitä, että minun käsitellään ensin. Tai minä sekoitan hieman kosteuden tai perustan kanssa kasteen vaikutuksesta sekä jonkin verran ulottuvuutta.

41 dollaria becca hohtavat ihon perfektorin valaisimet vasemmalta Moonstone (vaalean kulta), helmi (valkoinen helmi), Opal (kultainen Opal Pearl) sekä topaz (kultainen bronzed helmi)
Jälleen se riippuu. En välttämättä tee tätä, kun ymmärrän, että otan valokuvia menetelmän jälkeen all-yli shimmer lusters kun lisäät salaman sekoitukseen.

VAI NIIN! Samoin kuin äskettäin juuri tajusin, että pidän nestemäisen korostinten soveltamisesta tietyille alueille, joilla hyödynnetään tasainen säätiö puhtaana todella kaunis, rento “, sain vain kasvojen kylpylässä”.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Becca Opal Shimmering ihon perfector painaa Opal
Korosta jauheet – rakastan! Erityisesti kuvissa, koska he tekevät siitä helppoa hallita, missä olen paikan päällä kasvoillani. Kun valokuvia on mukana, pidän kohokohdistani paljon tarkemmin, koska all-yli hohtaminen tekee minut näyttämään maratonin (eli hikinen).

Pidän silti, mutta en vain ole hyödyntänyt niitä paljon viime aikoina. Olen juuttunut nesteisiin ja jauheisiin nyt, mutta olen varma, että se on vain ajan kysymys, ennen kuin törmäsin uuteen kerman korostin, jota en voi verkossa ilman.

Jälleen … ymmärrät tarkalleen, miten se on!

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. TGIF!

Joten viime yönä illallisen jälkeen (menimme California Pizza Kitchen … OMG, artisokka dip!) Kävelimme Corte Madera -ostoskeskuksen ympärillä, kun näin tämän ilmoituksen huonekaluliikkeestä …

Pidän siitä! Sekä olisin tuonut sen talon, jos – olet todennäköisesti nauraa minua – kirjeet eivät kaikki satunnaisesti aktivoituja.

MAINOS

Vakavasti, mitä se on? Miksi “be” alkaa rahoituskirje?

Oletan, etten pitäisi puhua … Olen se, joka hyödyntää ellipsis (väärin, voin lisätä) kun viisi sekuntia, lol!

Onnellinen loppu-of-a-todella-todella-todella pitkä viikko! Glitter, Kitties sekä fro-yo kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published.