herkullinen!

Ilmoitan, että se meni todella hyvin. Ystäväni ALIS, joka leikkaa hiukseni lähti noin neljä tuumaa ja antoi minulle kaksikerroksia.

MAINOS

Kun hän oli tehty, tuntui siltä, ​​että menetin 15 kiloa, lol!

Huokaus … jos se olisi vain niin helppoa (hän ​​sanoi, saavutti pöydänsä toiselle Dark Chocolate Star Cookie Trader Joe’s …).

Joten hiukset eivät ole olleet tätä lyhyttä kolmessa tai neljässä vuodessa. Olen iloinen siitä, mutta tiedät, miten se menee … Olen jo ajatellut kasvattaa sitä uudelleen antamaan itselleni jotain tekemistä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Hiusten tavoitteet.

Nyt kun ajattelen sitä, minulla ei ole ollut kauheaa hiustenleikkuukokemusta jonkin aikaa (kolhi puuhun), kiitos Alis Fox + Stone Salonista. Käytin pomppia ympärillä stylistien välillä koko ajan, koska se oli vaikea löytää joku, joka tiesi, miten kurinalaisuutta ja hallitsee aaltoilevia hiuksiani. Aina kun menin uuteen stylistille, saan stressaantunut. En koskaan tiennyt, jos jätän paikasta jotain passiivisesti kunnioitettavaa tai täysimittaista.

Se otti vain, OH, 30 tai niin vuotta löytää joku, joka todella ymmärsi hiukset, ja nyt olemme siinä vaiheessa, jossa tiedän, että voin vain istua tuolilla ja riippuu ALIS: sta tekemään mitä tahansa, ja minä Olkaa hyvä mennä.

Entä sinä? Miten viimeinen hiustenleikkaus oli? Menikö se hyvin, vai oli vähän painajaista? Kysymykset haluavat tietää.

Olen kirjaimellisesti menettänyt laskea kuinka paljon aikaa olen nauttinut tästä elokuvasta, mutta aina, kun näen sen Netflixin osuma pelata. Se on ikään kuin pakottaa ylhäältä hallita minua ja saa minut nauttimaan siitä …

Silti joka kerta, kun minä näen sen, olen kunnioitettu Holly Golighnyn muotikohtaisesti, ja ajattelen itselleni “, miksi en voi katsoa hienoa?”

Joten luulen, että aion instituutti jotain uutta minun henkilökohtainen muoti elämässäni nimeltä Holly Golighly Litmus testi, jossa kysyn: “Olisiko Holly Golightly käyttää tätä?”

Alkaen tämän Sam Edelman Leopard Coat …

Hyvää perjantaina (jälleen) Rainy Pohjois-Kalifornia! Minusta tuntuu siltä, ​​että joku on ottanut pienen laastarin rinteellä ja kuljettanut sen Portlandiin ilman minua tietäen sen.

Mitä tahansa olet tänään, toivon, että jalkasi ovat lämpimiä ja kuivia, koska märkä sukat = kurjuus.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.