Nykyiset Clarins rakastaa myötäpäivään vasemmassa yläkulmasta: Hydra-Essentiel Rikas kerma, kaksinkertainen seerumin täydellinen ikärajakonsentraatti, Erittäin vahvistava naamio ja erittäin palautettava silmäkokonaisuus
Se on ollut kuin tämä pari viikkoa nyt, luulen, että sää muuttuu, ja meidän piti käynnistää lämmitin yöllä, bluh. Joten ihoni on hyvin, hyvin, hyvin järkyttynyt siitä, ja se sattuu erityisesti sieraimieni ympärillä, missä iho on tämä lähellä halkeilua. Se jopa sattuu hymyilemään, joten mitä teet, älä sano mitään hauskaa … Haha! Ouch! Tein itseni nauramaan.

Ei ole hauskaa.

MAINOS

Aina kun ihoni tulee näin, käännyn aina Clarinsiin. Olen käyttänyt kosteustaajia ja seerumeja vuosia. Käytin myös Tonic-öljyä heidän vatsaani, kun olin raskaana Connorin kanssa, enkä saanut mitään venytysmerkkejä lainkaan. En tiedä, auttaisi, mutta kuka tietää? Voi olla.

Anywhoh, rakastan niiden kosteuttavia tuotteita, ja tiedän, että he eivät tee ihoa freak ulos, kun se sopeutuu uuteen syksyyn normaaliksi.

Tässä on nykyiset Clarins Arsenal:

Clarins Hydra-Essentiel Rich Cream

Clarins kaksinkertainen seerumin täydellinen ikärahojen konsentraatti

Clarins Erittäin vahvistava naamio

Clarins Erittäin korjaus Yhteensä silmäkonsentraatti

Olen äskettäin päättänyt huomattavan pullon kaksinkertaista seerumia, mutta se näkyy tässä uudemmassa versiossa, joka ei enää sisällä mineraaliöljyä. Pidän silti niin paljon. Se on kosteuttava anti-aging seerumi ja se on ollut linjassa muutaman vuoden ajan.

MAINOS

Joten … kukaan muu on ihoa niin kuivaa parhaiten nyt, kun se sattuu?! Mitä olet tehnyt sen suhteen?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.