Nars tulee ulos uudella peitevoidella, ja pimeät ympyrät ovat innoissaan! Todellinen tho.
Hei, halua jotain pottia?

Jos asut Kaliforniassa ja äänesti tiistaina, luultavasti saa tämän vitsi.

MAINOS

Ei, en puhu tällaisesta potista. Hyvin…

Puhun näistä ruukuista Nars pehmeä matta täydellinen peitevoide, uusi täyskaikkinen peitevoide tulossa Nars laskurit tammikuussa.

Oletko perehtynyt Narsin säteilevän kermainen peitevoide? tulee vähän putkessa sauva kuin lipgloss? Se on loistava ja sillä on melko hyvä kattavuus. Se on yksi suosikeistani, mutta olen sellainen peitellinen ho …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Err … No, ehkä minun ei pitäisi lausua sitä näin. Entä, “Yritän paljon erilaisia ​​peitevoidetta”?

Joka tapauksessa, NARS pehmeä matta täydellinen peitevoide on tarkoitus olla läpinäkyvämpi ja niillä on täysi kattavuus.

Jos käytät NARS-säteilevää, voit myös tunnistaa nämä varjonimet. He ovat samat nimet, mikä helpottaa väriäsi (Yay!). Tein nopeasti paperipala paperille eilen ja vain silmälaskun, värit näyttävät hyvin samanlaisilta.

NARS pehmeä matta täydellinen peitevoide
16 sävyt, pysyvä, 30 dollaria, saatavilla 1. tammikuuta Nars-putiikkeja ja verkossa
Chantilly (todellinen norsunluusta sävy valolle), vanilja (pieni vaaleanpunainen tai kevyt iho), creme brulee (messu vaaleanpunainen kärjessä), Cankele (valo persikan kanssa), hunaja (lämmin persikka valolle keskipitkän kompleksiin), vaniljakastike (keltainen sävy kevyelle iholle), MacAdamia (keskisuuri persikka, jossa on persikka), inkivääri (kultainen kyydissä keskipitkällä iholle), keksi (keskikokoinen luonnollinen tasapaino vaaleanpunainen ja keltainen undertones), karamelli (Medium Dark Keltaiset ja kultaiset alustonat), kastanja (keskipitkällä vaaleanpunaisella pohjalla), Amande (keskikokoinen pimeä kultainen oliivipohja), hasselpähkinä (keskikokoinen pimeä lämmin punainen suppari), kahvila (tumma sävy lämpimillä punaisilla alustoilla), Cacao (Dark Shade Deep Golden Brown Drowtones), Dark Coffee (tummanruskea oliivilla)

“Narsin korkein peittopeite on edelleen luonnollinen luonnollisen näköinen kattavuus öljyvapaa kermakaavassa, joka hämärtää, peittäjät ja sileät puutteet pehmeän tarkennuksen tasaisella kompleksilla. Optimaalinen diffuusiojauhe auttaa maksimoimaan valon diffuusion pallomaisten pinta-jauheiden kanssa, jotka on suunniteltu absorboimaan ja palauttamaan valoa voimakkaalla optisella vaikutuksella. Nopeasti muuttaa ihon ulkoasua hämärtyvien puutteiden avulla. Kehittyneet jauheet, jotka on luotu ainutlaatuisella, kudotulla rakenteella, asettavat asunnon pysyessä yhteydessä korkeimmalle kattavuudelle kevyimmälle kosketuksella. Vastustaa laskeutua hienoihin viivoihin ja huokosiin. Kollageenin lisääminen peptidit sileät ja vähentävät ryppyjen ja huokosten esiintymistä. Hyaluronihappo auttaa hydraattiin, pehmentämään ja pullea ihoa terveellisemmän näköisen ihon osalta. Antioksidantti päivittäinen puolustus tarjoaa cocktailin A, C-vitamiinia ja e ympäristöpuolustus. ”

– NARS PR

Top rivi, oikealta: chantilly, vanilja, creme brulee, cankele; Alarivi, hunajan vaniljakastike, macadamia ja inkivääri

Top rivi, oikealta: keksi karamelli, kastanja, amande; Pohja rivi, hasselpähkinä, kahvila, cacao, tumma kahvi
Kaikki 16 sävyt nars pehmeä matta täydellinen peitevoide
PR: n mukaan näiden on tarkoitus hämärtää heck pois huokosistasi (olen parafraating) asettamatta hienoja viivoja, ja koska minulla on hienoja linjoja, toivon, että he elävät hype.

Toivon kovasti kovasti.

Testan heitä pian. Sormet ja varpaat ristissä.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. Suurin osa suosikkini peitevoideista tulee putkiin ja niillä on wands. En yleensä halua peittäjiä, jotka tulevat ruukkuihin, koska mielestäni se vaatii enemmän työtä sormeni tai harjaksi potiksi. En tiedä … Mikä on suosikki peitevoidepakkaus? Ruukut, putket, putket sauvalla? Älä välitä lainkaan? Kysymykset haluavat tietää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.