Urban Decay Moondust Eyeshadow Zodiac ($ 21)
Tässä on nopea tapa ottaa yöaikaisia ​​Smoky Silmiä “Glam” “Glam! Bam! Kiitos rouva!”

Tee vain tämä: Lisää glitteri.

MAINOS

Jep! Tiedän, eikö? Mikä valtava järkyttävä … Kun olet lopettanut savuisen silmän tekemisen, jos sinusta tuntuu täysipäiväisestä dayum draamasta, saat glitter eyeshadow ja pop että ish kannella.

$ 21 Urban Decay Moonust Eyeshadows sopii erinomaisesti tähän.

Ennen Urban Decay Zodiac

Ja jälkeen!

Moondust varjot tulevat pannulla ja sisältävät paljon enemmän kimallusta kuin pigmentti, joten et saa tonnia Eyeshadow-y-väriä heidän kanssaan, mutta saat paljon glittery kimallusta.

Käyttämällä niitä kääntää savuinen silmä smokin ‘kuuma savuinen silmä on yhtä helppoa kuin 1, 2, 3 …

Tartu Glitter Shadow, joka valitsee savuisen silmän. Täällä olen pukeutunut sininen ja teal smoky silmä, joten käytän glittery turkoosi Urban Decay Moonust Eyeshadow Zodiacissa.

Lataa tasainen luomiväri harja glitterin kanssa, sitten spritz se meikki sumu tai aseta spray (jotain, kuten Mac Fix + toimii hyvin) märkä harjan pää. Käytän Avene Thermal Spring vettä (vain siksi, että se oli lähellä tuolloin).

Huolellisesti Pat – Ei pyyhkäise – kimallus kannellasi ripsien linjan ympärillä. Yritä välttää vetämällä se rypistyä, koska haluamme pitää kimalluksen keskittynyt kansiimme.

Sparkle Urban Decay Zodiac …

MAINOS

Jos se ei ole tarpeeksi draama sinulle (ymmärrän täysin), lopeta väärät ripset! Käytän kauneussalonkia ihanteellisia demi wispies.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.