Tulet VacAy kanssani, maito meikki!
Kuinka mahtava olisiko se, jos kun menit Sephoralle tarkastamaan maito meikki auringonpaistetta ihon sävy, he antoivat sinulle maitomot vain näyttämään?

Haluaisin löytää, että erittäin motivoiva, lol! Ikään kuin vaatin lisää motivaatiota tarkastamaan meikki …

MAINOS

Joka tapauksessa, olen uskonut tämän matkan otin kerran. Totin putken sävytettyä kosteusvoidetta minun kanssani, mutta se räjähti kaiken pussissani, koska alkuun tuli löysä.

Että todennäköisesti ei olisi tapahtunut maidon meikki auringonpaisteessa ihon sävy.

Maito Makeup Sunshine Skin Tint SPF 30 hunaja (42 dollaria sekä tarjolla kahdeksan sävyä)
Siinä on kynän klikkaus alareunassa. Kun napsautat sitä, säätiö muodostuu putkeen sekä toisessa päässä olevasta rullan apulaite.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Käytät rullan palloa levittämään sävyn ympärille kasvosi ja sekoita se sormillasi.

Se on hauskaa sekä viileä. Plus, se on äärimmäisen epätodennäköistä, että tavaraa ympärillään.

Maito meikki on amerikkalainen julma-ilmainen brändi, joka on ollut meikki kohtaus noin vuosi tai kaksi. Tiedän, että heidän tuotteitaan ei kuitenkaan sisällä mitään todellista maitoa. Ellet laske kookosmaitoa. Nimessä oleva “maito” viittaa tyylikkäisiin Milkkuva studioihin, jotka he ovat sidoksissa.

Yllään hunajaa sekä keskitason tanskaksi

Niiden mainonta skews melko nuoret – teinit sekä tuhatvuot – jos menet malleja verkkosivuilla, mutta vaikka olet nainen tai herjaus tietyn iän, älä anna sen estää sinua kokeilemasta auringonpaistetta ihon sävy 30. Olen minun 40-luvulla samoin kuin se!

Brilliant asia auringonpaisteista ihon sävytä minulle on täsmälleen miten se näyttää minun ihoa. Laitoin sen, sekoitetaan se ulos, samoin kuin lupaan – en näe sitä lainkaan. Yleinen ei-meikki meikki. Pinta on jonkin verran kiiltävä, mutta se ei näytä öljyistä, samoin kuin pidän menetelmästä, jonka ihoni näyttää, hienoja viivoja, huokoset sekä kaikki.

Koska se on ihon sävy, kyllä, se ei ole koko kattavuus, joten älä odota, että se piilottaa kaiken. Se kuitenkin piilottaa vain riittävän rauhoittamaan minua monta päivää. Olisin valtion suojaus on samanlainen kuin Neutrogenan ihon sävy (jonka minäkin rakastan, muuten), mutta sillä on dewier-viimeistely.

Sunshine Skin Tint tekee ihanteellisen “lomaun” – dewy, pariton iho, joka ei näytä se, että se käyttää meikki naamiota.

Tämä sävy, hunaja, on myös kevyt minulle tällä hetkellä (Ref, olen tyypillisesti NC42 Macissa)
Sephora tuo tällä hetkellä linjan kaikkiin kahdeksan sävystä – messut (messut vaaleanpunaisilla alustonilla), valo (kevyt keltaisella undertones), hiekka (valo keskipitkällä, jossa persikka-alustoilla), väliaine (väliaine neutraaleilla alusviikkeillä), hunaja (väliaine lämpimillä alustonoilla) ), keskitason tan (keskipitkän Tan Golden Dulltones), rusketus (Tan kultainen alustones) sekä syvä (syvällä lämpimillä alustonilla).

I’m a MAC NC42. My skin is quite tan with golden undertones, as well as I’m somewhere between the shades Honey as well as medium Tan. Honey by itself is a bit as well light, as well as the medium Tan shade is a touch as well dark, so I’m mixing the two…which I understand is excessively high-maintenance, however that’s exactly how I roll when it concerns deal with products. permanently cocktail-ing my own colors!

FYI, I’ve heard that these foundations can oxidize on some peeps, however I haven’t had that issue. Both Honey as well as medium Tan stay quite true on my combo skin, which, by the way, is oily on my forehead as well as nose, however dry all over else.

Mental preparation

The flight to Oahu next week will be the Coywolf’s very first time flying, as well as I’m truly hoping that the altitude won’t bother her bit infant ears (El Hub had quite major ear issues when he was a kid). I’m planning to provide her a bottle during takeoff as well as landing, as well as to bring some new toys. I’m likewise packing my phone with a few episodes of Sesame Street, which she loves, to ideally provide her something to distract herself with if she gets uncomfortable.

MAINOS

Have you ever flown with a young child before? any type of suggestions? Millaista se oli?

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.