neljä kappaletta uudesta 19-osaisesta Paul & Joe Spring -kokoelmasta
Voi, Paul & Joe … varmasti ymmärrät tarkalleen miten Woo nainen, joka tykkää ihastuttavaa pakkausta.

MAINOS

Rajoitettu painos 19-osainen kevät 2014-kokoelma juuri äskettäin Paavalilla ja Joe laskurit sekä verkossa, ja, koska se voi odottaa linjalta, kaikki on söpö, söpö, söpö!

MAINOS

Kahdeksan Eyeshadow Trios (35 dollaria kukin), neljä Eyeshadow Compacts (10 dollaria kukin), viisi kynsilakkaa (16 dollaria kukin), käsitellään jauhetta (45 dollaria) sekä yhtä puhdas ($ 30).

Käytin kolme kappaletta viime viikonloppuna meren nisäkäskeskukseen. Muutamia lyhyitä ajatuksia … (paloilla. Pidin nisäkäskeskuksesta!)

Deal with jauhe s – vähän kuin Guerlainin Meteorites Tukku! Käytin sitä korostimena sekä sai lempeä, tuskin siellä hehku … haju hämmästyttävä. kuten violetit.

Face Clean – Pehmeä kennut? Tarkistaa.

Silmien väri Trio bittikiinissäni – lähinnä glitter. Pieni pigmentti (se on melko pelkkä). Se muistuttaa minua Bobbi Brown Shine Shadowsista. Käytin pronssi sävyä kannellani, kultaa sisäkulmissa sekä hyödynsi pimeää purpaita ruskeaa vuorauksena. He kestivät kannellani 12 + tuntia alueen kanssa, mutta muutti kuitenkin hienoihin linjoihini sekä rypyt. Todella kaunis, vaikka hienovarainen, sparkly näyttää.

Kynsien emali Petunia – Uber-Sheer vaaleanpunainen, jossa on pieniä kiiltoja eri muodoissa sekä koot, jotka ovat viileitä. Uskon, että se on söpö, mutta vähän yhtä hienovarainen minulle.

Face Powder S, 45 dollaria
Silmien väri Trio Bit Kitty, 35 dollaria
Paul & Joe Nail Edon Petunia, 16 dollaria
Minun bitti kitty trio (kaukana vasemmalla) sekä käsitellä jauheella (kaukana)

Leave a Reply

Your email address will not be published.