kuin Getaway sinun Mane!
Oletko valmis surffata aalto “80-luvun nostalgian aallon jälkeen”? Jos olet, tyttö, kaikki minun täytyy sanoa, on R + CO Palm Springs pre-shampoo hoito naamio! Se vie sinut siellä, koska se on mousse … ja jos olisit vaikutusta Tween 80-luvulla, jolla oli spiraali perm, kuten sinun todella, voit pitää mielessäsi pannukaukona hiuksissasi.

Ainakin se on yksi asioista, joita muistutan myöhäisestä 80-luvulta. Olin aina kiinni hiuksissani hiuksissani, samoin kuin se on hauska tehdä se myös tämän hoidon kanssa.

MAINOS

Tyypillisesti esishampoo-naamioilla on paksu, kosteusemaattinen johdonmukaisuus, kuten hiusten hoitoaine, mutta R + CO tykkää työntää rajoja sekä tehdä asioita eri tavalla. Palm Springs on kevyt, ilmava mousse, sekä kosteuttava kaava on suunniteltu auttamaan vaurioituneita hiuksia.

Käytät sitä kosteisiin hiuksiin ennen shampoo, sitten jätä se istumaan missä tahansa viidestä minuutista pari tuntia. Sekä voin vain sanoa, että jos sinulla on pari tuntia tappaa, kun hiukset naamio tekee sen asian, olen niin kateellinen?!

Sen jälkeen voit hypätä suihkussa, huuhtele se, shampoo, kunto sekä tyyli tavalliseen tapaan.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ota minut takaisin 1988 …

Palm Springs sisältää sekoitetun juoman komponentteja, jotka palauttavat kosteutta värilliseen tai lämpöön tyyliin hiuksiin … tai kaikentyyppisiä hiuksia, jotka saattavat hyödyntää apua. Se on Shea Butter, Argan-öljy sekä kasviuutteet kosteutetaan sekä parantamaan säikeitä samalla kun huolehdit huolehtivat päänahastasi. Lisäksi, lisäksi käyttää sitä hiusnaamarina, voit myös hyödyntää sitä rutiinihuonekaupan (tai hoitoainepestävänä) shampoon jälkeen. Sekä se haisee hämmästyttävää, kuten ympäristöystävällistä teetä sitruunalla!

Kun käytän sitä pre-shampoo-maskiksi, minun täytyy sanoa, vaikka se on vähän turhauttavaa, koska en voi koskaan kertoa tarkalleen, kuinka paljon mousse on niin paljon moussea, toisin kuin useimmat esiasennetut hoidot, joissa saat pisteeseen Kun tunnistat, että hiukset ovat imeytyneet, mitä se tarvitsee imeä, joten lopetat. Kuitenkin hiukset vain imee tämän ylös!

Ehkä se on, koska mopani on jano. En tiedä. Kaikki, mitä ymmärrän, on se, että se on niin yksinkertaista pitää työskennellä moar mousse minun mane (siten 80-luvun flashbacks).

Tarkoitan, että se on hauskaa kuin kaikki, mutta minusta tuntuu, että käytän menetelmää niin paljon, samoin kuin tämä tavara ei ole halpa. Se on 29 dollaria pullo.

Joo, sen pitäisi olla säännöllinen hoito, joten sinun ei odoteta hyödynnettävän sitä päivittäin, mutta voin vain nähdä itseni blazing tällä pulloilla kahdessa istunnossa.

Mitä tuloksia … he ovat melko hyviä. Jos annan tämän istumaan 30 minuuttia, sitten shampoo, kunto sekä tyyli Purr tavallista, huomaan hieman eroa säteillä ja pehmeys hiukseni, samoin kuin se on hieman helpompaa tyylistä, mutta minä olisin ‘T Puhelin soittaa tuloksia elinkaaren muuttuessa tai mitään.

MAINOS

Jos olet ensisijaisesti etsimässä harmaa kosteutta, uskon suurta sukellusta, R + Co: n legendaarinen loma-in hoituslaite, on menetelmä mennä. Se on Hella Hydrating, mutta se on myös kevyt ja ei tasoita hiuksiani. Lisäksi se todella pehmenee sekä Tames Frizz. Olen niin omistautunut siihen, että pidän varapulan ympärillä. Se on vakava.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.