Nämä ovat Fab!
? Nämä saappaat tehtiin kävelyyn … suoraan meikkipussiin! ?

Löysin parhaat meikkipyyhkeet! – Ja vielä paremmin, he ovat edullisia ja parhaillaan parhaiten kadulla apteekki. He ovat saappaat.

MAINOS

Halusin myös kokeilla jotain uutta (tarina jokaisesta charm junkin elämästä, olen oikeassa?). Onneksi olisi se, he ovat amaze-pallot! He ovat melko mahdollisesti parhaita meikkipyyhkeitä, joita olen koskaan käyttänyt.

Ensinnäkin olennaiset tavarat: he tuoksut vapaasti ja poista kaikki, jopa pitkäikäiset ja vedenpitävät tavarat. He myös tekevät sen silmänräpäyksessä ja älä jätä rasvaista kalvoa takana (kuten niin lukuisat raskaat pyyhkeet, kuten Macista, jotka olivat olleet meikki pyyhkäisyn tavanomaiseen kantajaan vuosia).

Asia, jota rakastan monia näistä, on se, että minun ei tarvitse hinaa tai hieroa ihoni ollenkaan. Kyse on valopöyksistä, ja se poistaa kaikki meikkii. Puhun koko sen. Olen jopa käyttänyt näitä vesilinjassani puristuksessani eikä kokenut ärsytystä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ok, niin, tiedätkö kuinka monta pyyhkeitä tuntuu käytännössä kuivana? He ovat vain hieman märkä? He tuntevat, että heillä ei ole paljon meikkipoistoaineita? No, saappaat eivät ole cintzy näin, koska nämä tuntuvat märkä.

Olin kirjoittanut “kostea”, mutta muistan kuinka paljon vihaan tätä sanaa … kostea, kostea, kostea. Paljon enemmän sanot sen, vaan se kuulostaa. Blech!

Joka tapauksessa, en koskaan odottanut koskaan saada tämä innoissaan meikkipyyhkeistä, mutta olen yrittänyt minun osuuteni, ja nämä ovat suorat poikkeukselliset. He ovat myös melko hyvä hinta, mutta sinun täytyy saada ne kaksipakkaukseen saadaksesi parhaan arvon. Sekä ULTA että tavoitteet veloittavat 10,99 dollaria kaksi pakettia 30 pyyhkeitä (60 pyyhintä yhteensä), joka toimii 18 senttiä per pyyhi.

Ei huono, eikö? Jos saat ne yhteen pakkaukseen 30 pyyhkeen 6,99 dollaria, maksat hieman enemmän.

Vertailun vuoksi edelliset pyhät Graalin pyyhkeet Macista, jota käytin ostamaan irtotavarana (ja jotka ovat edelleen hienoja, mutta mielestäni saappaat ovat parempia poistamalla vedenpitävä ripsiväri), ovat 29 senttiä per pyyhi.

MAINOS

Kuka saa innoissaan edullisista meikkipyyhkeistä? Tämä tyttö parhaiten hurr.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.