neutraalit da hiz-oossa!

Kyllä, menin sinne, mutta se on OK, koska tämä kolmiosainen loma, jonka Napoleon Perdis on nimeltään “Chateau”, joka on ranska “linna” tai suuri, komea talo (kolme vuotta lukion ranskalainen, Merci!)

MAINOS

Ensinnäkin minun on pyydettävä anteeksi, että korallin punainen kerma kynsilakka on peräisin tästä sarjasta. Olen varma, että se on kelluva täällä jonnekin, mutta en ole voinut löytää sitä (minun on todella puhdistettava toimistoani) … Eyeshadow Quad ja huuli Quad välittävät teeman, vaikka neutraalit ruskeat, beige ja kulta Silmät, joissa on lämmin, kiiltävä väri huulilla.

En pysty olemaan myöhässä pakkomielle huuli quad, koska se on melko standardi, mutta silmä quad? – Se on toinen tarina.

MAINOS

Rakastan, rakastan viimeistelyä nämä neutraalit luomivärit ovat. Ne näyttävät mattoja pannuissa, mutta heillä on todella heikko kiilto, kun saat ne iholle; Luulen, että se auttaa tekemään niistä niin helppoja sekoittua.

Joten voimaan, että saat matta Eyeshadow – joka on aina hieno, jos aiot olla kuva otettu tai jos haluat käyttää konservatiivista Eyeshadow-näyttämistä – ilman vaivaa, joka usein tulee sekoittamalla ne ulos .

Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, sarja on saatavilla nyt rajoitetuksi ajaksi Neiman Marcus -kaupoissa ja verkossa 59 dollaria.

Eläilaitteen värimarjat
Huulen quad

Leave a Reply

Your email address will not be published.