kannet: uusi $ 36 Tom Ford silmän kiilto; Huulet: NARS tarjoavat sen PowerMatte huulipigmentille
Tosiasia: Jos uskot, että tämä oli uusi huulikiilto …

Kiiltävä, ei-tahmea sekä hienoja hauskoja
… Et ole ainoa. Olen todella laittaa sen huulillani ensimmäisellä (Whoops) ja Fyi, se on melko suuri poista huulikiilto (epävirallisesti), mutta se on jopa paljon parempi silmilläsi.

MAINOS

Se on mukava, selkeä, kiiltävä ja ei-tahmea (yay!). Se on Tom Fordin uusi 36 dollarin silmän kiiltävä, samoin kuin se on osa Tom Ford Collectionin uusia silmiä.

Julkaisu sisältää myös uuden henkilökohtaisen varjo-luomiväylän sinkkuja (30 sävyä, 36 dollaria), kolme mascaraa (piikki, suljin sekä koko näytöllä, 45 dollaria kukin) sekä kaksi uutta silmän sävystä Kohl intense liner (valkoinen savu ja turmaliini , 36 dollaria kukin).

Tomin silmän kiilto on paljon kuin Rouge Bunny Rougen merkittävät smitherens tähdet, mikä on todella ainoa muu super mukava poistaa kiilto, jonka olen huomannut, että voin käyttää pitkiä aikoja.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kuten RBR: n silmän kiilto, Tom’s on kevyt ja joustava, samoin kuin se ei sisällä kansi tai hiipiä minun ripsien linjoja. Joten, tiukka linja ja ripsiväri ei tahmea. Myös kun vilkkuu silmäsi, et tunne kiiltävää, joka pysyy rypistyksen kanssa.

Minulle RBR: n poistaminen silmän kiilto oli ollut kultainen jo vuosia, mutta TF: llä voi olla se voittaa. Uskon, että se on yhtä mukava, samoin kuin säteily kestää vielä pidempään.

RBR: n silmän kiilto hitaasti haalistuu pehmeäksi, heijastavaksi kiiltäväksi, joka pidän kuitenkin, mutta TF: n ulkonäkö on märkä koko ajan, joten sinun ei tarvitse retaouch puolivälissä päivällä.

Pohjimmiltaan olen tuntuu!

Flocked applikaattori tekee yksinkertaisen soveltaa kansiisi.
Haluan yhdistää dewyn, poistaa kannet kirkkailla huulilla sekä merkittävillä ripsillä. Uskon, että se on paljon visuaalista bang teidän Buck, mutta jos tunnet jännitystä, piirustus jossakin pahoja terävä siivekäs vuoraus on yksi tapa ottaa asioita loveen.

MAINOS

Voit myös kerätä poistaa silmän kiiltävä silmänräpäyksessä, mutta jos teet, odota, että kannet saavat asteittain rock ‘n’ roll (a.k.a. sotku) koko päivän ajan.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.