Seuraavan kerran, kun exfoliat kehosi suihkussa sen sijaan, että kostutettaisiin ihosi hyvin ennen kuin saat Yritä sille, yritä hakea pensaita iholle, kun se on vielä kuiva, ja suihku sammuu. Sitten, kun olet puhdistanut vähän sydämesi ulos, käynnistä vesi ja huuhtele.

Soooo, miksi kukaan tekisi näin näin?

MAINOS

LOL! Suuri kysymys … Ei, mutta vakavasti, uskon, että saan paremman, paljon voimakkaamman pensaan, kun olen hankaa, kun ihoni on kuiva. Minun ihoni tuntee pehmeämmän sekä squeakierin puhtaana kuin kun olen hankala, kun se on märkä.

Ensimmäistä kertaa kuulin siitä, että tämä menetelmä oli terveyskylpäsin vuotta sitten, mutta etkö ymmärrä sitä? Kun olet saanut kotiin, unohdin nopeasti.

Mutta pidin mielessä, kun hän keskusteli juuri äskettäin lehdessä. Uskon, että tämä kuukausi houkuttelevat … siellä on lyhyt artikkeli siellä monitoimilaitoksesta sekä hyödyntää kaikkein suihkustasi.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Anywho, tein sen viime yönä kolmella erilaisella kuorintapinnoilla. Hyppäsin suihkussa (vedellä) sekä hyödynnetään yhtä käsissäni olevista pensistä, yksi vartalolleni sekä toinen jalkasi. Sitten seisoin siellä muutaman minuutin pesemiseen mitä tahansa etelään kaulani.

DOOP-DA-DOO …

Kun olen kytketty veteen ja huuhtelun, ihoni tuntui sileäksi vauvan pohjaan – pehmeämmäksi, tunnen, kuin olisin ollut hyödyntän kostean ihon pensaita.

Ja olen varma, että päädyin hyödyntäen vähemmän tuotetta.

Muuten kolme pensaita yritin viime yönä oli …

Tree Hut Vanilla & Honey lempeä kaurapuuro (7.99) Mmm … kaurapuuro evästeet …

SOAP & Glory Flake Away (15 dollaria) – Tämä erittäin kosteuttava, aromaattinen kuorinta (vahva tuoksu muistuttaa minua vanhasta Dior Miss Cherieista, jota rakastan) sisältää shea voita, sokeria sekä melko valtavia kuorinta, joten se on vähän paljon Enemmän voimakkaampaa kuin puun hut lempeä kaurapuuro. Se jättää myös jonkin verran öljymäisen jäännöksen taakse.
Olen todellakin kuten tämä. Se teki liiketoiminnan, samoin kuin minun ihoni tuntui pehmeältä ja hienoa.

Clarins Exfoliating Body Scrub sileä iho (38 dollaria) – Tämä kermainen kannustus on keskisuuret kuorinta, joka on valmistettu luonnollisista bambukuiduista sekä erittäin heikko, käytännöllisesti katsoen huomaamaton persikan tuoksu.
Se teki myös upean työn. Lisäksi minun ei tarvinnut hyödyntää paljon, samoin kuin se ei jätä öljymäisen jäännöksen taakse.

MAINOS

Oletko käyttänyt kaikenlaista suurta pensaita viime aikoina? Sekä käytätkö tyypillisesti märällä iholla tai kuivalla? Kysymykset haluavat tietää …

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.