Olen palanut! Minun lämpötilan nousu, yo. Pitäisi olla $ 44 MAC lämpötila nouseva luomiväri x 4 quad värejä Olen yllään silmäni …
En voi käyttää Smokey Silmiä kesällä.

Odota – mitä kirjoitin vain? Ei voi?

MAINOS

Hyvät hyssykät. Olen implisiittisesti sanoa, että todella pidät Smokey Eyes kesällä (ja keväällä, talvikaudella ja syksyllä, mutta sogress).

Vaikka se olisi miljardi astetta ulkona – tai jos se on kello 2 aamulla ja olen valmis 5 a.m. -lentoon Malediiviin RY-GOS: lla (haluan!) – ei pysähdy minua. Saan edelleen Smokey päälle, uskovat sinut.

Miksi? Koska elämä on liian lyhyt toiselle arvaukselle, kun se koskee Smokey Silmiä, jopa kesällä, ja menen kaiken tänä vuonna – samalla kun oleskelei kausiluonteisesti sopivia (näet, mitä tarkoitan minuutin kuluttua) – uudella $ 44 Lämpötila Rising Eye Shadow X 4 Quad Macista.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Silmävarjot myötäpäivään Violet Pan vasemmassa alakulmassa: Performance Art (himmeä kulta mauve kanssa veluxe helmi viimeistely), lämpötila nousee (kevyt lämmin parkitus persikka kiilon viimeistely), charm merkitty (hiili musta punainen helmi ja Velvet Finish) ja Swelter (Mid-Tone harmaa violetti pakkasen viimeistelyllä)
Smokey silmät pelaavat pääosissa rooleja lämpötilan nousussa kokoelmassa, johon tämä quad kuuluu, ja tämä vauva rakennettiin gals / kavereille, jotka käyttävät violetti Smokey Kansi heinäkuun 4. piknikiin ilman silmää.

Se on kapinallinen syy! – Ja sen mauve, harmaa, puuhiili- ja violetti sävyjä, näyttävät erottuvan paljon tyypillisempien tavanomaisempien keskuudessa. Vietä aikaa sen kanssa, ja se on aurinkoisia viitteitä paljon ilmeisempää. Mac hiipitut vihjeet himmeä kultaa Mauve Performance Art ja valo, parkitus persikka lämpötila nousee.

Erittäin hyvin fiksu!

Quad on myös älykkäästi joustava. Näiden sävyjen avulla on helppo soittaa ylös tai alas Smokey Effect.

Siinä on kolme keskikokoista sävyä ja yksi pimeä, jota voit yhdistää violetti Smokey Look, kuten olen pukeutunut täällä, tai voisit vain yhtä helposti valita mellower Daytime Eye Look lakaisemalla yksi kevyistä sävyistä kannellasi , ja vuori ripsien linjojen tummemmalla värillä.

Swatches vasemmalta NC42: n iho: Performance Art, Lämpötila nousee, Swelter ja Charm merkitty

Riippumatta siitä, millä tavoin meikki taikuutta teet tämän quadin kanssa, muista napauttaa ylimääräistä tuotetta harjastasi ennen kuin laitat viehätyksen merkitty, tumma sävy, töihin. Se pakkaa pigmentoitua Wallop, ja asiat voivat mennä vikaan hyvin nopeasti.

Puhumme Fallout-kentät, jos et ole varovainen.

Posket: kypsä rakkauden punastumaan; Huulini: Sheer Seduction Lipstick ja pehmeä Serenade liplass
Voi, ja jos sinulla oli myös silmäsi berry vaaleanpunaisilla hot öillä tai papaija kypsä rakkauden punastumaan lämpötilan noususta, tämän quadin sävyt näyttävät neutraaliksi molemmille.

Se on vain hyvä. Ei ole väliä mitä yhdistää sen posket ja huulet, olivatpa ne lämpimiä tai viileitä ääniä, mielestäni se toimii hyvin.

MAINOS

Paras: Kaikki! Monille kesällä meikki on kaikki minimalismista, varsinkin kun se koskee silmiä, mutta älä anna sen estää sinua yrittämästä tätä quadia. Se hämmästytti minua työskentelemällä melko paljon, mitä heitin sen ja hänen pitäisi myös käsitellä siirtymistä kesästä syksyyn ja talvikaudella helposti.

Hinta: $ 44
Saatavuus: Rajoitettu painos, tulossa 16. toukokuuta MacCosmetics.com ja 23. toukokuuta Mac-laskurit ja myymälät
Makeup & Charm Blog Arvosana: A-

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.