Hyvä päiväkirja,

Kun istun juuri täällä kiillottaa minun vuoden 2007 Super Bowl Championship Ring, en voi auttaa kuitenkin tuntuu kuitenkin vähän nostalgista … Kuten tiedätte, hyödynsin pelata asiantuntijapalloa Mill Valley Wildcats sekä joskus se yllättää, että ihmiset Älä tunnista tätä. Joo, minun urani, vaikka se oli lyhyt, opetti minulle niin paljon yhtä hyvin kuin valmistautui tähän elämään sekä ylellisyyteen.

MAINOS

Jalkapallo opetti minulle kurinalaisuutta, sitkeyttä, samoin kuin se opetti minulle tarkalleen, miten pohjimmiltaan seisomaan samoin kuin kovaa. Samoin kuin jos voit käsitellä Super Bowl -painetta pohjimmiltaan, voit käsitellä mitä tahansa, jopa Karl Lagerfeld huono päivä.

Joten olen kävely alas muistin kaista tänään. Tarkoitan ilman tätä mahdollisuutta, kun pelaat tiukkaa loppua luonnonvaraisille, en ymmärrä, mitä olisi päätynyt olemaan minusta. Olin vain kissan Mill Valley -katujen keskimääräisten kaduilla, kun tämä partiolainen löysi minut ja totesi, että minulla oli oikea elin sekä temperamentti olla tähti NFL: ssä.

Valitettavasti jalkapallourani päättyi yhtäkkiä hännän vammolla, mutta se antoi minulle luottamuksen siirtyä Kitty mallinnukseen. Loppu on historiaa.

Juuri nyt olen juuri asettanut täyttämisen kosketukset Super Bownin juhlaan. Ei nimetä vähenemistä tai mitään, mutta Stephen Curry ja Fam ovat tulossa, joten minulla on grilli menossa, samoin kuin minun kuuluisat Catnip-sovellukset yhteisön kittiisille. Se on hauska aika.

MAINOS

Pidä erinomainen päivä, päiväkirja. Ymmärrän, että aion.

Suukkoja,
Välilehdet

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.