Tabs ei ole yksi niistä kissoista, jotka tarvitsevat inspiroivia julisteita, lomia tai memeja muistuttamaan itseään olemaan kiitollisia elämänsä siunauksista. Hän on vain kiitollinen. Hän on kissalainen nöyrä alkueläimistä, jotka kasvoivat Kittyn mallinnusteollisuuden huippuun, samoin kuin hän ei ole koskaan ottanut mitään itsestäänselvyytenä.

Puhuimme toista päivää – kyllä, kissani puhuu minulle – siitä, mitä olemme kiitollisia tänä vuonna. Odotin hänen ilmoittamaan yhden tai kaksi asiaa, mutta hän torjui listan 10.

MAINOS

10 asiaa välilehti on kiitollinen tänä vuonna

Gravy – kissan maailman ympäristöystävällinen smoothie. Kaikki välilehtien suurimmat saavutukset on poistettu kastikkeella.

Hänen nuorempi sisaruksensa – heidän yhteydensa on joskus Dicey, mutta välilehdet ovat aina mielellään vielä yksi pari kädet lemmikkeille.

Aurinkoiset alueet napping

Hänen DIY-mukautettu kannen kissan huoneisto – Hän on katsellut monia auringonlaskuja, kun taas ruokailla tuoretta orgaanista catnip siellä.

Viipaloitu Turkki – Hän haluaa Columbus-brändin, koska sen herkkä tasapaino hieno makuja, mutta minkä tahansa viipaloidun Turkin tekee.

Ulkoilu kävelee murtumaan aamunkoittoon

Tuore kissan ruoho – mitä enemmän tarjous on parempi

Hänen pitkäaikaiset avustajat (A.K.A. Hänen perheensä)

Hänen silkkinen takki

Kännönvaljaiden keksintö

Hän on myös kiitollinen hänen silmiinpistävistä ominaisuuksistaan, kuten tässä tabby-opetusohjelmassa kipinä, viileä kiitospäivä silmä näyttää

ASKELEET:

Levitä metallinen pronssi löysää pigmenttiä kannen sisäpuoliselle puoliskolle tasaisella luomiväripuhdella (minä märkä minun puhtaani ensin todella ampumaan väri).

Puhdista pysyvä luomiväri tasaisella luomivärisi puhtaana paperipyyhkeellä. Sitten uudelleen puhdas pää, samoin kuin soveltaa kuparin löysää pigmenttiä kansasi ulkopuolelta. Odota nyt molemmat luomivärit kuivumaan …

Sekoita pronssia samoin kuin kuparilaivalla yhdessä kartiomaisen rypytysharjan kanssa.

Jäljitä ylempi ripsien linja mustalla nestemäisellä vuorauksella, samoin kuin reuna reuna, menee ylöspäin.

Piirrä hieman syksyn lehdet kukoistaa vain pronssi sekä kupari eyeshadow ruskea, samoin kuin keltainen (tai kulta), nestemäistä vuorausta.

Lopeta kaikkein flirttasi, ihana pari vääriä ripsiä.

Välilehdet ovat myös kiitollisia Kitty mallinnuksesta (tietenkin)

MAINOS

Se oli hänen lippunsa maineeseen ja omaisuuteen.

Ohjelman hän on kiitollinen hienoista ruokailukokemuksista

Hän on myös kiitollinen kotonaan, jonka hän ahkerasti vartijat yhteisöstä kissan tunkeilijat

Mutta ennen kaikkea hän on kiitollinen ystäville, kotitalouksille sekä? rakkaus

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.