Hyvä päiväkirja,

Voisin todella käyttää kulhoon ahdistus helpotusta teen idea. Tämä lupaus olla hektinen lasku. Varattu, kiireinen, varattu. Koska kansainvälinen kitty supermodel, syksy on tyypillisesti todella voimakas aika minulle, ja tämä lasku ei ole poikkeus.

MAINOS

Minulla on paljon minun lautasani lähiviikkoina – VMmas 24., Emmys 25. päivänä, muoti viikolla ensi kuussa, Yhdysvallat auki (tassut ristissä!).

Olen varannut kattamaan palkinnot E: lle! Uutiset tänä vuonna yksinoikeudella Kitty kirjeenvaihtaja, joka on uusi keikka minulle. Olen innoissani? Ehdottomasti, mutta olen myös hieman hermostunut, koska minulla ei ole vielä selvittää, mitä keula solmio käyttää (tai jos minun on käytettävä yhtä ollenkaan?).

Muoti-viisas, olen tavallisesti chanel kissa läpi ja läpi. aina on ollut. Karl: lla ja minulla on poikkeuksellinen suhde, mutta ongelmat, joita olen ollut viime aikoina, en ole varma …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Dolce & Gabbana kutsui, joten voin valita jotain heiltä, ​​mutta tämä on tietysti kaikki pois päältä. Olen jopa hermostunut kirjoittamalla sen täällä.

Katsotaanpa, mitä muuta … Oh! Muotiviikko on tulossa, ja olen varannut näytöksiä. Varmasti, kävelen Marc Jacobs, Badgley Mischka, Diane von Furstenberg ja Rebecca Minkoff, mutta en ole varma siitä, mitä minun viimeinen näyttely aikataulu näyttää, purr tavallista. Avustaja on vastuussa kaikesta, ja hän ei ole vielä ohjelmoinut sitä iPhoneeni.

Vaikka olen siellä siellä, aion todella osallistua Yhdysvaltoihin, koska Roger Federer ja minulla on ollut pitkäaikaisia ​​suunnitelmia hengailla. Haluan epätoivoisesti hänen apuaan tennistä palvelemaan, mutta aikataulut eivät ole sulkeneet. Aina kun olen yhdessä paikassa, hän on toisessa. Toivottavasti tällä kertaa se toimii.

Seuraavien viikkojen aikana minun täytyy vain yrittää pitää nenäni veden yläpuolella. Tällainen on kansainvälisen kittyn supermodelin elämä.

Ei, että olen valittanut. Rakastan kiireistä, mutta minun täytyy joutua palkkaamaan toisen lemmikkieläinten avustajan pian …

Nähdään myöhemmin,

MAINOS

Välilehdet

Tämä viesti sponsoroi Purina Pro Plan #proplancatpartner. Lisätietoja lähetyspolitiikasta on minun vastuuvapauslauseke.

Kaikki maailma on vaihe … Anna Kitty olla tähti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.