Oletko koskaan kyseenalaista, mikä se haluaa viettää sunnuntaiaamuna välilehdillä? Monille ihmisille, sunnuntaisin on rentouttava, potku takaisin sekä chillinin, ei kuitenkaan välilehtiä. Hän saa paljon enemmän ennen 10 aamu kuin monet ihmiset tekevät koko päivän, samoin kuin aina hän tekee asioita huolehtimaan ihmisestä. Hän on erittäin huomaavainen.

Ensimmäinen asia tänä aamuna, hän heräsi minut pari nudges, purrs sekä hienoja keksejä olkapääni, vain varmistaakseen, että sain päiväni alkoi kunnioitettavalla tunnilla.

MAINOS

Uskon, että hän muisti mitä kerroin hänelle viime yönä ennen nukkumaanmenoa. Osoitin, että minulla on ehdottomasti * töitä tänä aamuna, joten kun hän heräsi minut, huomasin hänelle lounging juoksumatolla vieressäni vieressäni, ikään kuin sanoa: “Hei, tyttö, lopeta se, jo.”

Vaikka hän on varmasti pitänyt pitää meidät tehtävään, etenkin aamuisin, se ei osoita, että hän politiikka on rauta käpäläinen. Välilehdellä on aina aikaa nopea nenä tai kierros käpertyä. Hän on aina ollut kultaseni tällä tavalla.

Ja en ole ainoa, jota hän pitää tarkistuksessa! Välilehdet ovat myös erittäin vakavia hänen valtavista sisarustehtävistään sekä asettaa sivua joka aamu pelaamaan sekä huolellisesti hänen pikku sitter.

Hän on samankaltainen merkitys sekä kärsivällisyys.

MAINOS

Tämä on juuri sitä, miten se viettää sunnuntaiaamuna välilehdillä.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.