ennen kuin pääsemme visiin (vain sekunnissa), ensin ensin – ilahdutettu perjantaina! Tässä on juhlallinen kuppi suklaa macadamia Kona kahvia kanssani …

Mmmm, suklaata hyvyys …

MAINOS

Minun täytyy käynnistää tänään ylimääräisen kofeiinin, koska veljenpohjasi piti minut Shenanigaani viime yönä. Hän oli tuhma! – Lihavoitu, kaikki sellaiset korkit.

Hän jatkoi ylös ja alas portaita koko yön, joka tietää, miksi, ja sitten tänä aamuna hän käytti El Hubin takaisin ponnahduslautana, hyppäämään ilmaan ja laskeutumaan sängyn keskelle.

Mutta pahin – pahin – oli lakkaamaton paptia liinavaatteiden kaappien oven pohjassa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

En tiedä miksi, mutta hän on pakkomielle avaamalla ja sulkeminen. Hän koukuttaa kynnet kapean tilan alareunassa ja vetää ja vetää ja vetää. Se tekee poikkeuksellisen mailan, joka alkaa hiljaisena Bah-Dump, Bah-Dump, Bah-Dump, joka muuttuu nopeasti ja kuumeinen Thump-Thump-Thump-Thump! Kun hän saa paljon enemmän ja paljon enemmän ampui.

Lopuksi tämän jälkeen kolmannen jakson jälkeen luultavasti noin 3 a.m. Tietenkin, se otti kaiken hauskan ulos hänelle, joten hän muutti tuhoamaan jonnekin muualle.

Tämä ei ole enkelin kasvot …

Kissat! Et voi vain kertoa, mitä tehdä, mutta luulen, että se antaa heille niin paljon persoonallisuutta.

Nyt … Minulla ei ehkä ole mitään valvontaa välilehdelle, mutta minulla on jonkin verran valvontaa minun kulmani.

Yritän normaalisti minun selkäni itseni kotona, koska olen vähän haluttomia riippuu niistä pikku toukoista vieraita (kyllä, minulla on hallintaongelmia, lol!), Joten pyntän pitämään harrastukset lahdella (aina alkusta Ja koskaan, koskaan edellä) ja leikata ajoittain myös.

Voit selvittää, jos / kun selvini tarvitsee leikkaamista, saan kiinni kulmaharjaa ja harjaa minun selkäni ylöspäin. Jos näen mitä tahansa pitkät hiukset, jotka menevät kulun luonnollisen muodon, Ding-Ding-Ding! – Meillä on voittaja. Siinä minä leikkaan saksilla.

Minun täytyy vain muistaa työskennellä hitaasti, joten ei lyödä silmällä tai snip pois liikaa kulmaa.

Minun ulkomaiset kulmani (sivut lähemmäksi korvillani) saavat myös vähän pitkiä ja shaggy, joten leikkaa myös niitä, mutta sijaan harjaamalla hiukset ylöspäin, harjaa ’em alas ja mitä putoaa alapuolelle luonnonmuotoisen muodon alapuolelle Myös nauraa.

Oletko koskaan leikkaa kulmasi? Kysymykset haluavat tietää.

Viimeinen asia ennen kuin suoritan nopean tehtävän. Heräsin laulua Älä unelmoi, että se on yli täynnä tänä aamuna, ja jos napsautat sitä, että toistopainiketta alaspäin, sinä hyvin voi saada se myös päähän.

On fantabulous perjantai!

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.