Se tunne, jonka tiedän aivan liian …

Tämä gut-busting hetki, joka yleensä tapahtuu minulle lentokentillä, kun olen täysin täynnä tulevaa matkaa. Olen läpi turvatarkastus, sain kengät takaisin, käveli aina alas porttiin, ja sitten, kun olen kifling läpi meikkipussi, huomasin “Crap! Minulla ei ole minun [Lisää ei voi elää-ilman-it meikki kohdetta täällä]. ”

MAINOS

Onneksi, jos tämä koskaan esiintyy sinulle, ja tuote tapahtuu Bobbi Brown’s Rose Gold Shimmer Brick, saatat pystyä tarttumaan oikealle ja siellä.

Muistat sen Bobbin Rose Gold -kokoelmasta aiemmin tänä vuonna – monikäyttöinen shimmillisuus kompakti posket ja silmät?

Siinä viisi hohtavaa nauhaa eri sävyjä persikka, vaaleanpunainen, kulta ja pronssi istuvat vierekkäin. Voit käyttää em.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

On edelleen saatavilla verkossa (ja luultavasti myös monissa laskureilla, vaikka sinun on ehkä kysyttävä), se on vain uudelleen edistettävä matkan yksinoikeudella (tai ei-yksinoikeudella, tapauksen mukaan) ja työnnetään Ilmaiset kaupat.

Voidaan käyttää kätevässä, jos olet koskaan jumissa lentokentälle ja tarvitset nopean osuman Shimmery Golden Pinkish Peach …

Sovelluksesta löytyy, että kevyt kosketus näyttää auttavan. Jos menen yli laidan, joko yksittäiset sävyt tai sekoitus, jauheet näyttävät liioittelemaan huokoseni kokoa ja korostavat hienoja viivoja (BOO).

Saan potkun matkustuksesta yksinoikeuksista, varsinkin niistä, jotka ovat vaikeita. Rose kulta ei ole yksi harvinaisimmista eikä epätavallisimmista matkakappaleista, joita olen nähnyt, mutta jos löydät itsesi lentokentällä matkalla jonnekin lämpimänä, shimmery lämpimänä, vaaleanpunainen persikka korostettu, ruusu kultaa mennä lomalla lomalla Tan.

Hinta: TBD, mutta arvelen noin 39 dollaria, joka on tyypillinen Bobbin hohtava tiili
Saatavuus: Käytettävissä on nyt verkossa ja valitse sitten lentokentät ja tullittomia myymälöitä
Makeup ja kauneusblogi Arvostelu: B

Tiistai kokoontui yöksi Novaton maanviljelijöiden markkinoilla

En ollut mielialalla prep illallinen viime yönä ja oli hedelmien mielialalla! – Niin El Hub ja lopetin paikallisten maanviljelijöiden markkinoilla.

It’s a pretty small one, because Novato isn’t a big town, but there are about a dozen different fruit stands and booths hosted by local restaurants. Me yleensä saamme jotain illalliselle Thaimaan ruokaa, mutta halusin kokeilla jotain erilaista, joten valitsin miekkakalan Gyro.

Meh. “Twas A’ght. Leipä ei tuntunut liian tuoreelta, ja sillä on tuskin miekkakala … mutta minulla on ollut pahempi. Se ei ollut huono.

Ajattelen tästä huomautuksesta, vaikka pysyn Thaimaan paikan kanssa.

Illallisen jälkeen huomasin jalustalla, jossa oli sateerin kirsikoita (hauska tosiasia: Rainier kirsikat perustettiin vuonna 1952 Washingtonissa, Määrittele yliopisto Harold Fogle. He ovat ristillä Bing- ja Van-lajikkeiden välillä.), Joten tarttuin kiloa näistä ja kourallinen bings.

Tietenkin minun piti myös tarttua aprikooseihin, persikoihin ja nektariineihin …

Ja jälkiruoka, miniatyyri inkivääri ja makaroon kakku paikallisesta leipomosta nimeltä Flourchylde (mikä on loistava nimi!).

MAINOS

I’m not usually a big fan of ginger (too much can overwhelm other flavors), but that sure was a tasty cake!

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.