käyttäen Tom Ford Cream Color silmille keväällä 2015
Ok, se on se. peli ohi! Olen vain odottanut, mitä vuotta, mahdollisesti vuosikymmeniä, tämä tarkka kerma luomiväri kävellä elämääni sekä myöhemmin rock maailmaani, joka kerta, kun kärsivällisesti haluaa, toivoen, toivoen löytää pitkäikäinen tuote a Kiiltävä pinta, joka tekisi minulle mahdollisuuden tehdä savua silmän ilman, että tarvitset sinfoniaa kannellani viidellä eri luomivärisilla sekä kahdeksan harjaa.

Lopuksi odotus on ohi.

MAINOS

Olet tehnyt hyvää, Tom. NIIN HYVÄ. Uusi 42 dollaria kermanvärinen Silmät kerma luomiväri keväällä 2015 (Yup, se on todella nimi) antaa minulle kaikki tuntuu.

Mutta minulla on todella vaikea aika selittää väriä. Yksi minuutti näen syvän kultaisen khaki harmaa. Sitten käännyn pääni tiettyyn menetelmän tai työntää hiukseni korvaani sekä Pow! – Hanki räjähdys hopeinen loistaa lämpimässä, rikas taupe tai saalis lumen gunmetal harmaa. Se on kerma varjo Chimera.

Ylös se pois päältä on viimeistely. Se kiiltävä pinta tho! Tällainen vivarantti asia (shoutout q-kärkille), liukas kuin koskematon lehden kansi beconing Barnesin hyllystä. Samaan aikaan se on tuore, röyhkeä ja vähän villi (kuten välilehdet ensimmäistä kertaa, tyytyväinen hänet, haha).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sen kiilto on avain grunge-glambubutity.

Tom Ford Cream väri silmille keväällä 2015
Se ei ole helppo löytää varjo, jossa on kiiltävä pinta, joka todella pysyy minun kansi ja tuntuu mukavalta. Useimmat heistä scoot noin, vain asettua rypisuuntaan muutamassa minuutissa soveltamisesta, mutta tämä ei liiku. Se pysyy laittaa.

Formula-viisas, se on kermaviiva (ja en tarkoita uupunut hirviä), joten jos haluat tiheitä voiteita, kuten Mac Paint Potts, tällainen kerma varjo ei ehkä ole sinulle. Pidän siitä kuitenkin kuitenkaan fluffiness. Löysin sen yksinkertaisen sekoittumisen.

Valitettavasti tämä on rajoitettu painos.

(Cue glittery kyyneleet sekä ravistelu nyrkit.)

Mutta ainakin se on tarjolla nyt Internetissä 42 dollaria. Sitä myös tarjotaan Bergdorfgoodman.com-sivustolla sekä NeimanMarcus.com, joka alkaa myöhemmin tällä viikolla.

Kun käytän keväällä 2015, haluan matkustaa laiska junan. En yleensä käytä alukkeita sen kanssa, koska se ei vaadi yhtä. Otan vain vähän summan silmäni alkaen minun ripsien linja ja kannet, putosi reunat sekä huuhtelu ja toista ylös, kunnes saavutan intensiteettitason. Sen jälkeen se on musta eyeliner vesilinjassani sekä hyviä musta ripsiväri.

Käytän Mac huulen lyijykynä hedelmää sekoitettu juoma sekä huulipuna huulillani, Rouge Bunny Rouge Original Skin Blush Habanera minun posket, samoin kuin Tom Ford Cream väri silmille keväällä 2015
Tämä varjo etsii alastomia huulia (yksi kokeilla: Tom Ford Sable Smoke) sekä rento iho. Vai niin! – sekä lämminvärinen huuli sekä poskiparit.

Näissä kuvissa käytän sitä korallin huulella sekä lämpimällä persikka posket.

42 dollarin kerma luomiväri, kevät 2015 ei todennäköisesti tee lompakkoa tekemään ilon tanssia, mutta se on Tom sinulle. Tarjoukset eivät vain ole käytössä hänen laskurissaan. Silti Tom Ford-Ville, jossa kosteusvoide maksaa 230 dollaria, 42 dollaria ei ole huono kauppa.

Jos etsit kohtuullista tapaa testata Tom Ford Waters (yhtä järkevänä kuin Tom Ford koskaan saa), ajattele keväällä 2015. Uskon, että se on todella jotain erityistä (Tom, anna se pysyvästi!).

Hinta: 42 dollaria 0,21-oz. jar
Saatavuus: Rajoitettu painos, tarjotaan nyt Internetissä Tomford.com-sivustolla sekä tulossa Bergdorfgoodman.com-sivustolle sekä NeimanMarcus.com myöhemmin tällä viikolla
Makeup ja Beauty Blog Arvostelu: A +

Seikkailuja teetä …

Olen juonut paljon teetä viime aikoina …

Osittain koska yritän leikata minun kofeiinin saanti / riippuvuus (Hei, se on jotain tekemistä … kuten hiukset kasvavat) sekä osittain siitä, että kylmä minulla oli viime viikolla.

En ymmärrä, miksi, mutta jotkut asiat ovat vain täysin epämiellyttäviä minulle, kun olen sairas, kuten kahvi sekä munat – erityisen salattuja munia, joita tavallisesti rakastan.

Joka tapauksessa tämä tee – vanhempani toivat sen takaisin matkastaan ​​Kiinaan sekä Filippiinit viime syksyllä. I’m really not completely sure what’s in it (the components aren’t in English), however there’s a description on the side of the box, as well as I see the word “barley.”

This tea is SO DAMN GOOD. It’s hearty, like black tea, however I don’t believe it’s caffeinated, since it doesn’t keep me up when I drink it at night.

I’m down to my last five bags now. I keep looking for it online, however no luck. I’m seriously believing about going to Chinatown in SF particularly to look for it.

MAINOS

If you’re a fellow tea lover,Mitä olet juonut viime aikoina?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.